Pakohuonepaketti

Useilla paikkakunnilla

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Paketti pakohuonepelien ystävälle

Suosituin ja kattavin huonepakopelien elämyspakettimme, joka sisältää yli 40 huolella valittua huonepakopeliä. Pakohuonepaketti sisältää laajimman valikoiman huonepakopelejä ympäri Suomen. Pakohuonepaketti on koottu niin, että sen saaja löytää itselleen varmasti mieluisan pakohuonepelin oli kyse sitten anopista, pikkuveljestä tai rakkaasta.

Huonepakopelit ovat pelejä, joissa pelaajalla on 60 minuuttia aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja haasteet, sekä suoriutua ulos huoneesta. 60 minuuttia, riittääkö aika lahjansaajalle?  

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Pakohuonepakettiin on koottu kymmeniä erilaista huonepakopelejä. Nämä elämykset sijoittuvat monelle eri paikkakunnalle. Lahjan saaja saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista, juuri sen itselleen mieluisimman.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakohuonepelit ovat olleet yksi suosituimmista elämyksistä vuonna 2016. Tämä ilmiö on koukuttanut niin vanhemmat kuin nuoremmatkin elämyksien ystävät.

Pakohuonepaketti soveltuu kaikille, jotka haluavat päästä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Pakohuonepaketti on suosituin elämyspakettimme ja se on varma vaihtoehto, kun haluat antaa uuden kokemuksen.

Elämyspaketin sisältö

Näytetään: 43
Suodatin

Sijainti

Useilla paikkakunnilla

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämän ajan puitteissa lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.