Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Superrentoutuspaketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Superrentoutuspaketti

Helsinki
1 henkilöä

99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
99 €

Todellista stressinpoistoa ja vaikuttavaa rentoutumista

Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka kehitettiin alun perin aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon erilaisilta arkisilta ärsykkeiltä – kuten ääniltä, valolta ja paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa, ja arki tuntuu hoidon jälkeen taas vähän helpommalta.

Suomessa kehitetty ja patentoitu Neurosonic-värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksiin tai erikseen haluttuihin kehon osiin. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta nopeutuu tavallista paremmaksi.  

Mitä elämyslahja sisältää?

Sisältää 60 minuutin rentoutuskellunnan ja 30 minuutin Neurosonic-värähtelyhoidon. Hoitojen jälkeen lahja pääsee nauttimaan terveellisen smoothien sekä saa 500 grammaa yrttihajustettua epsom-kylpysuolaa kotiin vietäväksi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville. Superrentoutuspaketti on suunniteltu erityisesti stressaantuneille tai unihäiriöistä kärsiville läheisille; elämys tarjoaa mahdollisuuden päästä kokeilemaan kahta tehokasta rentoutusmuotoa, joiden vaikutukset on tutkimuksin todennettu.


 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.