Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuspaketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuspaketti

Helsinki
1 henkilöä

86 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
86 €

Todellista stressinpoistoa ja vaikuttavaa rentoutumista

Paketti erityisesti stressaantuneille tai unihäiriöistä kärsiville; mahdollisuus päästä kokeilemaan kahta tehokasta rentoutusmuotoa, joiden vaikutukset on tutkimuksin todennettu. 

Suomessa kehitetty patentoitu Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.  

Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Rentoutuspaketti sisältää tunnin rentoutuskellunnan ja 30 minuutin Neurosonic-värähtelyhoidon. Hoidot voi halutessaan käyttää eri aikoina. 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville.


 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Kellunta suolavesikammiossa

Mahtipaketti tarjosi yhdistelmärentoutuksen, puoli tuntia värähtelevässä tuolissa plus tunti kellumista. Hieno uusi kokemus, kiri hierontapakettien ohi puhtaasti.

Jenna

Lahja tuli ehdottomasti tarpeeseen. Hoidon jälkeen olo oli super rentoutunut.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.