Seikkailijan paketti

1 2 3 4 5 (10)
Eri paikoissa
1 henkilöä

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Seikkailijan paketti tarjoaa jännitystä koko rahalla

Koskaan ei ole huono aika pienelle seikkailulle! Päivä elämyspuistossa, käsiaseammuntaa tai vaikka kalliokiipeilyä - ystäväsi voi itse tehdä päätöksen. Seikkailijan paketissa on elämysvaihtoehtoja aina matalamman kynnyksen rauhallisemmista kokemuksista vauhdikkaampiin tempauksiin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Paketin valikoimaan kuuluu erilaisia elämyksiä, joista lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon ja lunastaa lahjakortin haluamanaan ajankohtana.

Kenelle elämyspaketti soveltuu?

Seikkailijan paketti on suunniteltu pientä säpinää arkeensa kaipaaville. Paketin monipuoliset vaihtoehdot takaavat, että jokainen lahjansaaja löytää mieluisan elämyksen. Paketti on suunniteltu erityisesti niitä tilanteita varten, jolloin epäröit sopivan lahjan valinnassa ja pelkäät kenties valitsevasi väärin.

Elämyspaketin sisältö


Sijainti

Eri paikoissa

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tänä aikana lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.