Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Suola-punaviinihieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Suola-punaviinihieronta

Turku
1 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Suola-punaviinihieronta hoitaa ihoa, lihaksia ja mieltä

Tässä on lahja taivaallista elämystä etsivälle! Ihanan pitkässä hieronnassa käytetään tehoaineina mineraalisuolaa ja punaviinijauhetta sekä kookosöljyä tai vaihtoehtoisesti jotakin muuta korkealaatuista öljyä. Mineraalisuolan käyttö hieronnassa kiihdyttää nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet ja tukkeumat poistuvat nopeasti lihaksista.

Punaviinijauheen sisältämä resveratroli on fenoliyhdiste, joka on todettu erittäin tehokkaaksi ihonhoidossa. Suola-punaviini-hieronnalla on mahtava yhdistelmävaikutus: lihakset rentoutuvat samalla kun iho kiinteytyy ja sileytyy - eikä sovi unohtaa hoidon tuottamaa taivaallista oloa!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahjaan sisältyy 1,5 tunnin mittainen suola-punaviinihieronta perinteikkäässä terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavassa hoitolassa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Suola-punaviinihieronta soveltuu tuttavalle tai ystävälle, joka haluaa kokeilla tavallisen hieronnan sijasta jotakin virkistävän uutta. Tämä elämys sopii mainiosti myös miehille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (4)

Sirkku Reko

Kiitos, mukavasta ja virkistävästä elämyksestä. Loistava tapa antaa ja saada lahja.

Hanna Heikkilä

Lahjakortin lunastaminen sujui ongelmitta. Lahjakorttiin kuuluva hoito oli erinomainen ja palvelu loistavaa.

Juhani Arpiainen

Kiitos! Olin aivan haltioissani saadessani asiantuntevan käsittelyn tunnelmallisesti sisustetussa hoitolassa. Kotiin Tampereelle ajaessa olisin halunnut jäädä Turkuun yöksi, koska unta ei tarvinnut kauan hakea rentoutuneessa olotilassa.. Kiitos paljon!! :)

Minna Malmi

Suola-punaviinihieronta &kääre aivan loistava hoito. Lämminhenkinen tunnelma hoitolassa ja ihanan läsnäoleva hieroja,joka tekee työtä sydämellään.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.