Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Yksilöllinen enkelikorttitulkinta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Yksilöllinen enkelikorttitulkinta

Koko Suomi
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Enkelikorttitulkinnassa pääset pintaa syvemmälle 

Puhelimitse tapahtuva enkelikorttitulkinta tuo enkelten kautta uutta ymmärrystä ja ajatuksia omaan elämään sekä siinä esiintyviin ongelmiin. Enkelien rakastavaiset viestit ja ehdotukset voivat auttaa lahjan saajaa saamaan selvyyttä ja uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseensa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja kokee yksilöllisen, hänelle sovittuna aikana järjestettävän tulkinnan. Enkelikorttitulkinta avaa lahjan saajan sydämen näkemään huomaamatta jääneitä tapahtumia sekä niiden merkityksiä, antaen samalla uudenlaista ymmärrystä ja vahvistusta elämään ja arkeen. Keskustelussa käsitellään tulkittavan yksilöllisiä elämään vaikuttavia asioita kenties kokonaan uudesta näkökulmasta.

Ennen sovittuna ajankohtana tapahtuvaa soittoa enkelikorttitulkitsija vierailee energeettisessä tilassa pyytämässä enkeleitä mukaan tulkintaan, keräten samalla tietoa lahjan saajalle tärkeisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin. Puhelun kesto on noin 45 minuuttia, minkä aikana käydään läpi lahjan saajan yksittäistä aihealuetta tai elämäntilannetta yleisesti intuitiolla sekä enkeleiden ja enkelikorttien opastamana.

Lahjan saaja määrittelee itse, mitä haluaa enkelikorttitulkitsijalle kertoa. Lahjan saaja voi valmistautua puheluun rauhoittumalla häiriöttömässä ympäristössä ennen puhelua. Tässä elämyslahjassa on tärkeää pitää mieli avoimena ja olla valmis vastaanottamaan enkeleiltä ohjausta elämään. Kyseessä on voimauttava ja rakkaudentäyteinen tapahtuma, joka avaa uusia ovia ajatuksiin ja elämän ratkaisuihin, tuoden samalla lisää iloa ja valoa lahjan saajan elämään.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja sopii uusille kokemuksille avoimelle henkilölle, joka haluaa kokea jotain erilaista ja henkilökohtaista helposti omassa kotonaan. Lahja sopii myös kaikille, jotka ovat avoimia vastaanottamaan viestejä enkeleiden kautta ja haluavat mielenkiinnosta tietää, mitä elämän kysymyksiä tulkinnassa nousee esiin.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Koko Suomi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

n. 1 tunti alkuvalmisteluineen

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.