Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Loma 2-3 yötä

Viikonloppupaketti tai pieni loma on aina hieno lahjaidea. 2–3 yön irtiotto on riittävä aika virkistymiseen ja akkujen lataamiseen. Viikonloppuloma ei vaadi yhtä suurta suunnittelua ja tavaroiden pakkaamista kuin pitkä lomareissu, ja lahjana viikonloppupaketti on arvostettu. 

Viron elämykset ovat myös oivia!

Selaa kategorioita
Näytetään: 61
Elämyksiä nähty 60 / 61

2-3 yön lomaelämys kutsuu – kunnon irtiotto arjesta

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Tai etsitkö kaikkien aikojen ikimuistoisinta syntymäpäivälahjaa kumppanillesi? Vai haluaisitko kenties antaa vanhemmillesi mieleenpainuvan joululahjan?

Lomat ja irtiotot omat toivottuja lahjoja

2-3 yön lomaelämys sopii lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Useamman päivän tauko arjen kiireistä tekee todella hyvää. Valitse jokin upeista 2-3 yön lomistamme helpottamaan stressiä ja tuomaan kaivattua lomatunnelmaa. Valittavanasi on useita erilaisia lomavaihtoehtoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi perheloma Ilolan luomumaatilalla Tampereella, romanttinen viikonloppu Villa Concertossa Kouvolassa tai hemmotteluviikonloppu Anttolassa?

Lomavaihtoehtoja perheille

Ilolan luomumaatila tarjoaa täysihoitomajoitusta Tampereen kupeessa, Valkeakoskella. Perheloma Ilolan luomumaatilalla on mukava lahja perheelle, joka haluaa viettää yhteistä aikaa maaseudun rauhassa. Luomumaatilalla viljellään viljaa, vihanneksia, juureksia ja marjoja. Tilan pihapiirissä asustelee lehmiä, lampaita, lihakarjaa ja kanoja. Ilola tarjoaa upeat puitteet maanläheiseen perhelomaan!