Viikonloppu meren rannalla

Viikonloppu meren rannalla on täydellinen idea vapaa-ajan viettoon. Loppujen lopuksi mikään ei rentouta niin paljon kuin meren rauhoittava ääni, kävelyt rannalla auringonlaskun aikaan ja lempeä tuuli kasvoillasi. Viikonloppu meren rannalla on myös loistava lahjaidea puolisollesi, ystävällesi tai tutullesi. Voit tietenkin myös itse viettää rentouttavan viikonlopun meren äärellä ja irtautua hetkeksi arjesta!

Katso myös viikonloppulomat ja Irtiotto arjesta -elämyspaketti!
Selaa kategorioita
Näytetään: 15

Missä on paras paikka viettää viikonloppua meren rannalla?


Monet ihmiset haaveilevat rauhallisesta viikonlopusta meren rannalla. Ainutlaatuinen elämyslahjakortti on todistettu tapa löytää aikaa itsellesi ja levätä meren äärellä. Jos mietit minne mennä päästäksesi irti kaupungin melusta, tutustu ehdotuksiimme ja löydät varmasti jotain itsellesi. Viikonloppuelämykset ovat loistava vaihtoehto sekä matkalle yksin että rakkaiden kanssa. Niiden ansiosta voit vierailla Suomen ihastuttavimmissa kaupungeissa, kuten Turussa, Oulussa tai Kuusamossa, tai viettää hetkiä vielä lähempänä luontoa pienissä merenrantakaupungeissa. Esimerkki-idea viikonloppuun meren rannalla? Kahden yön majoituselämys Santalahti Resortissa tarjoaa rentouttavan loman meren rannalla. Santalahti Resort sijaitsee Kotkassa - ei vain lähellä meren rantoja, vaan myös lähellä pääkaupunkia, joka tarjoaa helpot kulkuyhteydet suoraan luontoon ja mahdollisuuden levätä huolettomasti meren äärellä. Valitsemalla tämän elämyksen saat taatusti rauhalliset, rentouttavat hetket, jotka auttavat sinua rauhoittumaan ja saamaan uutta energiaa toimia. Se on myös loistava idea romanttiselle matkalle kahdelle - voitte keskittyä vain itseenne ja viettää aikaa juuri niin kuin haluatte.
Toinen huomionarvoinen lahjakortti? Viikonloppu kahdelle meren rannalla voi olla välillä tylsäkin ilman kunnon nähtävyyksiä. Loppujen lopuksi koko Suomessa on monia kauniita paikkoja tarjottavana. Porvoon vanhakaupunki, Turun saaristo tai Oulun kuuluisa Toripolliisi tekevät matkastasi entistä mielenkiintoisemman ja jättävät sinulle ainutlaatuisempia muistoja. Joten jos haluat löytää uusia paikkoja ja nauttia paikallisista nähtävyyksistä, viikonloppuloma kaupungin ulkopuolella on hyvä idea sinulle. Se on hyvö mahdollisuus nähdä Suomen kaupunkien tärkeimpiä kohtia - museoita, kävelykatuja, ravintoloita, rantoja ja akvaarioita. Se on myös erityisen hyvä idea, jos suunnittelet matkaa lasten kanssa. Tämän ansiosta pysyt mukavassa, tutussa Suomessa, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet, ja samalla olet silti lähellä kotia. Paras lahjakortti viikonlopulle meren rannalla löytyy täältä.

Missä viettää romanttinen viikonloppu meren rannalla?


Romanttinen matka merenrantaan on hyvä idea paitsi viikonloppuna, myös syntymäpäivänä, nimipäivänä tai jopa ilman tilaisuutta. Loppujen lopuksi kyse on yhteisen ajan viettämisestä, tauon pitämisestä arjen tehtävistä ja toistensa seuran nauttimisesta. Valitse siis lahjakorttimme - viikonloppu kahdelle meren rannalla on silloin avoinna sinulle! Jos haaveilet erityisen rentouttavista hetkistä, loistava vaihtoehto olisi esimerkiksi Irtiotto arjesta -elämyspaketti. Paketti sisältää elämyksiä, jotka auttavat lahjan saajaa irtautumaan ikävästä arkirutiinista ja tutustumaan jännittävään elämysten maailmaan. Lahjansaaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista. Se on mahtava lahjaidea, jos sinulla on tuttu, joka kaipaa irtiottoa arjesta! Elämyspaketti sopii kaikille! Viikonloppu kahdelle meren rannalla mahdollistaa myös laajan kylpylätarjonnan, kuten hierontoja, uima-altaita ja saunomista. Lyhyesti sanottuna se on ehdottomasti huomion arvoinen ehdotus, joka takaa täydellisen rentoutumisen ja monia ainutlaatuisia hetkiä.
Myös Elämyslahjojen avoin lahjakortti on hyvä ja etenkin varma idea. Se on portaali, jonka avulla voit toteuttaa sekä pienempiä että suurempia unelmia matkustamisesta mm. kauniiseen saaristoon. Joten jos haaveilet viikonlopusta meren rannalla, lahjakortit odottavat sinua! Niiden ansiosta hämmästyt tai hämmästytät tuttavasi jälleen hiekkarantojen kauneudella, kuuntelet meren rauhoittavaa ääntä ja lintujen laulua ja lähdet sitten rentouttavalle kävelylle luonnon helmassa. Ne ovat myös ihanteellinen vaihtoehto kaikille seikkailujen ystäville, sillä Suomi tarjoaa monia mielenkiintoisia pyöräilyreittejä, vaellusreittejä, risteilyjä ja SUP-lautavuokrausta. Tärkeää on, että Elämyslahjojen tarjonnat ovat vaihtelevia, joten kannattaa tarkistaa saatavilla olevat elämykset jatkuvasti. Viikonloppu kahdelle meren rannalla on hieno asia, vaikka kuinka sen viettäisit. Tutustu rentoutumiseen sen puhtaimmassa muodossa.
Katso myös viikonloppuelämykset ja elämykset ”meille kahdelle”!