Viikonloppu

Viikonloppuna on aika ripustaa arkirutiinit hetkeksi naulakkoon ja keskittyä rentoutumaan hyvässä seurassa! Elämys on oivallinen tapa käynnistää hyvä viikonloppu. Huokaise siis helpotuksesta ja lähde nauttimaan luonnosta, kauneushoidoista tai saunabussin löylyistä omassa rauhassa tai rempseästi porukalla!

Selaa kategorioita
Näytetään: 407
Elämyksiä nähty 60 / 407
Etsitkö viikonloppuun sopivaa lahjaideaa, jotain uniikkia ja erikoista, joka saa lahjan saajan tuntemaan itsensä erityiseksi? Viikonloppuihin suunnitellut elämykset saavat lahjan saajan sukat pyörimään jaloissa. Löydä lahja, joka antaa läheisellesi mahdollisuuden kokeilla jotain uutta tai hemmotella itseään rakastamiensa asioiden äärellä. Viikonloppu on syytä pyhittää rentoutumiselle ja hauskanpidolle. Tästä kategoriasta löydät vaihtoehtoja aina tanssitunneista ajoelämyksiin ja upeista ravintolaillallisista rauhoittaviin kylpylälomiin. Mitä tahansa valitsetkin, viikonloppuelämys ilahduttaa lahjan saajaa varmasti.

Tunnetko jonkun, joka pitää käsillä tekemistä? Kädentaidoista kiinnostunut rakastaa uusien luovien taitojen oppimista. Hän pitäisi taatusti lasinpuhallus- tai kukkasidontakurssista. Läheisellesi, joka viihtyy tanssilattialla, suosittelemme jotakin huikeista tanssikursseistamme. Miltä kuulostaisi esimerkiksi parisalsa tai twerk-tanssitunti? Jos musiikki on enemmän läheisesi mieleen, anna hänelle lahjaksi Rockway-jäsenyys tai päivä rock-, pop- tai iskelmätähtenä.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.