Viikonloppumatkat kahdelle

Etsitkö viikonloppumatkaa kahdelle? Täältä löydät parhaat ideat viikonlopun viettoon rakkaasi, läheisesi tai ystäväsi kanssa! Lähde saaristoon, vietä viikonloppu kaupungissa tai ota laivareissu Tallinnaan ja nauti vanhasta kaupungista.

Katso myös elämykset "meille kahdelle" ja viikonloppulomat!
Selaa kategorioita
Näytetään: 105
Elämyksiä nähty 60 / 105

Elätkö aktiivista elämäntapaa? On viikonloppuloman aika!

Onko sinulla vihdoin loma, mutta et tiedä missä vietät sen? Suunnitteletko tämän vuoden lomaa? Tai ehkä haluat vain levätä arjen tehtävistä ja viettää aikaa rakkaasi kanssa? Valitse paikka, joka takaa kunnollisen rentoutumisen ja jää mieleen pitkään. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman hotelleja, huoneistoja ja kylpylöitä kaikkialta Suomessa. Mene vain verkkosivuillemme, valitse haluamasi viikonloppuelämys, ja saavuttuasi paikkaan voit keskittyä vain autuaaseen rentoutumiseen. Lasten, ystävien tai toisen puoliskon kanssa sinulla on varmasti hauskaa. Katso viikonloppulomat nyt ja suunnittele lomasi erittäin viehättävässä paikassa. Katso myös: lahjat kahdelle!

Kaksi yötä ainutlaatuisessa paikassa

Vietä kaksi poikkeuksellista päivää ja yötä nauttien Suomen kauneimmista paikoista. Muun muassa Turku, Kuusamo, Lappi ja Rantasalmi odottavat sinua. Voit paeta kaupungin hälinästä ja löytää pienten kaupunkien viehätyksiä maakuntamatkailun ohessa. Ihaile saariston maisemia, vesipuistoja, Järvisydämen tiloja tai Kuusamon karhuja. Katso auringonnousua ja -laskua talon ikkunoista merellä tai sen äärellä! Rentoudu hotelleissa, aja maastoautosafarilla tai vietä yhtä aktiivinen viikonloppu kullanhuuhdonnan parissa Lapissa. Valitse itsellesi ja kumppanillesi sopiva vaihtoehto ja vietä ihana viikonloppu rakkaasi kanssa. Tai ehkä etsit lahjaa vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai ystävällesi? Ehdotuksemme ovat tae ainutlaatuisista muistoista jokaiselle.

Mitä ja miten pakata viikonlopuksi?

Ennen kuin voit nauttia lomastasi valitussa paikassa, matkassa on kuitenkin vähemmän miellyttävä osa - pakkaus. Tehdäksesi sen nopeasti ja tehokkaasti, tarkista ensin tulevien päivien sää ja mikä tärkeintä: muista tarkistaa sijainti, johon olet menossa. Mieti sitten, millaista viihdettä haluat nauttia. Pakkaat eri tavalla, jos valitset aktiivisen matkan Tallinnaan, ja eri tavalla, jos menet suosittuun Hotel & Spa Resort Järvisydämeen, jossa odottaa autuas lepo ja oleskelu rentouttavissa olosuhteissa. Lisäksi muista säästä ja paikasta riippumatta aina perusasiat, kuten asiakirjat, lompakko, puhelin ja elämyslahjakortti. Muistojen tallentamiseen kannattaa myös harkita kameran ottamista, ja ennen pakkaamista kannattaa tehdä lista helpottamaan tehtävää. Tämän ansiosta otat varmasti kaikki tarvittavat tavarat mukaasi, ja unelmiesi loma sujuu juuri niin kuin suunnittelit!

Minne mennä viikonloppuna kahdestaan?

Jotkut pitävät aktiivisesta kaupunkilomasta yhdessä läheistensä kanssa, toisille paras idea vapaa-ajan viettoon on rauhallinen lepo luonnon helmassa, ja toiset rakastavat tutustua Suomen pienempien kaupunkien nähtävyyksiin. Ei ole väliä mihin ryhmään kuulut – meiltä löydät parhaan elämyslahjan kahdelle. Sen ansiosta lataat akkujasi, lepäät arjen tehtävistä ja ennen kaikkea pidät hauskaa läheisesi kanssa. Loistava idea lahjaksi itsellesi tai läheisillesi voi olla esimerkiksi Irtiotto arjesta -elämyspaketti. Sen avulla voit mennä valitsemaasi elämykseen mielialan mukaan. Elämyspaketti antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sille hetkelle sopiva elämys, jolla pääset irti arjesta. Valikoima on todella suuri, ja jokainen niistä takaa paljon uusia kokemuksia ja muistoja. Tällainen elämyspaketti on todellinen unelmien täyttymys!

Romanttinen viikonloppu kahdelle – Missä?

Etsitkö lahjaideaa yhteiselle matkalle? Elämyslahjat kahdelle antaa sinulle mahdollisuuden viettää erityisiä hetkiä ja rentoutua juuri niin kuin haluat. Valitse siis itsellesi ”Meille kahdelle" -lahjapaketti ja vieraile Suomen kauneimmissa paikoissa, meren rannalla tai kaupungissa. Mitä jos tutustuisit Pohjois-Suomeen ja menisit vaikka Fatbike-ajelulle? Tai yhdessä Suomen kuuluisaan saaristoon tutustumaan merinäköaloihin? Joskus sillä ei ole väliä, minne tarkalleen menette, kunhan teette sen yhdessä. Elämyspaketti antaa sinulle mahdollisuuden tavata mielenkiintoisia paikkoja ja uusia ihmisiä sekä ennen kaikkea rentoutua ja pitää hauskaa. Ei ole väliä haluatko aktiivisen viihdeviikonlopun vai rentouttavan kylpyläoleskelun – ”Meille kahdelle” -elämyspaketista löydätte yhdessä varmasti mieluista tekemistä viikonlopuksi.


Kuinka viettää romanttinen viikonloppu kahdelle?

Viikonlopun elämyslahjoja voi käyttää monin eri tavoin. Ensinnäkin se on loistava tilaisuus viettää aikaa luksushotellissa tai tilavassa huoneistossa, lisäksi usein erittäin hyvällä paikalla. Tämän ansiosta pääset helposti tietyn kaupungin suurimpiin ja mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin tai vietät erittäin hiljaisia, rentouttavia hetkiä luonnon helmassa. Joten miten vietät romanttisen viikonlopun? Se riippuu siitä, mitä haluat tehdä. Vapaa-aikaa voi käyttää yhteiseen patikointiin, urheiluun, vesijetteilyyn tai uimiseen. Se on myös loistava tilaisuus käydä yhdessä SPA-salongissa, nauttia romanttinen illallinen ravintolassa tai mennä muuhun aktiviteettiin. Elämyslahjat kahdelle voivat antaa sinulle paljon muistoja, ja jos haluat saada lisää ideoita yhteiseen ajanviettoon, katso kaikki elämyslahjat.


Perhematka - parhaat viikonlopun ehdotukset

Onko mitään parempaa kuin viikonloppu puolisosi kanssa? Jonkun mielestä koko perheen kanssa vietetty viikonloppu! On äärimmäisen tärkeää irrottautua tietokoneesta, työstä ja velvollisuuksista aika ajoin ja keskittyä vain itseesi ja läheisiisi. Meri, kaupunki vai saaristo? Valitse yhdessä unelmiesi paikka ja aloita pakkaaminen – on aika aloittaa seikkailunne! Kirveenheittoa, kartingia, ravintoloita ja paljon muuta löydät meidän verkkosivuiltamme koko perheelle. Vaikka kaikki eivät osallistuisikaan elämyksiin, voivat kaikki perheen jäsenet silti saada ikuisia muistoja. Nähtävyyksiä riittää nuorille ja vanhoille, ja Suomen tarjoamat elämykset viihdyttävät vauvasta vaariin. Elämyslahja perheen viikonloppumatkalle takaa hauskan ajan ja monia ainutlaatuisia muistoja. Mitä muuta? Muista tutustua Tallinnan elämyksiin, jos haluatte viettää kaupunkiloman muualla kuin Suomessa. Lapset viihtyvät varmasti laivalla ja aikuiset taas nauttivat Tallinnan vanhasta kaupungista. Viehättävän ympäristön lisäksi saatte mahdollisuuden kylpyläelämyksiin. Tallinnan parhaat kylpylät takaavat rentoutumista ja hauskanpitoa koko perheelle! Katso elämykset perheelle!