Lahja perheelle

Perhe on koko elämän tärkein yhteisö. Koko perheelle osoitettu lahja yhdistää perheenjäseniä toisiinsa ja luo yhteisiä muistoja. Tekemisen meininki sopii perheille, joissa on lapsia tai nuoria. Toimintaa, hemmottelua vai illallista? Valitse mieluisin vaihtoehto alla olevien elämysten joukosta. Jos olet hieman epävarma valinnastasi, hanki lahjakortti.

Selaa kategorioita
Näytetään: 275
Elämyksiä nähty 60 / 275
Etsitkö lahjaa tuttavaperheelle tai haluaisitko keksiä hauskaa tekemistä omalle perheellesi? Millainen on hyvä lahja perheelle? Jos etsit lahjaideoita, joista koko perhe voisi nauttia yhdessä, ei ole olemassa parempaa vaihtoehtoa lahjaksi kuin elämys. Elämyksen parissa perhe pääsee viettämään laadukasta aikaa yhdessä. Koko perheen elämykset ovat täydellinen tilaisuus päästä kokeilemaan uusia asioita, pitää hauskaa ja luoda mieleenpainuvia muistoja. Koko perheen elämyksien joukosta löytyy niin ulkoilmaseikkailuja kuin viikonloppulomia. Laajan valikoimamme ansiosta jokaiselle perheelle löytyy sopiva elämys.

Top 8 kiinnostavimmat elämykset perheelle:
1. Liikuntahuvittelu Superparkissa
2. Vierailu Rehndahlin kotieläinpihalle
3. Huonepakopeli Kids + Family Escape
4. Hurvittelua Rush Finland -trampoliinipuistossa
5. Flowparkkaus
6. Virtuaalisafari villieläinten matkassa
7. Perheloma Tallinnassa ja vierailu Viron suurimpaan vesipuistoon
8. Talvinen piknik huskyjen kanssa
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.