Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Edullinen ystävänpäivälahja

Ystävänpäivä on loistava tilaisuus osoittaa rakkautta ja arvostusta läheisille ihmisille elämässämme. Elämyslahjat tarjoavat ainutlaatuisen tavan juhlistaa tätä päivää ja luoda ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Jos etsit edullista ystävänpäivälahjaa, joka silti tarjoaa unohtumattoman elämyksen, Elämyslahjat on täydellinen paikka löytää sopiva lahja myös pienelle budjetille.

Etsi edullisia ystävänpäivälahjoja saajan mukaan: poikaystävälle, tyttöystävälle tai kahdelle

Selaa kategorioita
Näytetään: 280
Elämyksiä nähty 60 / 280

Mitä edulliseksi ystävänpäivälahjaksi?

  • Romanttinen kahvilalahjakortti: Tarjoa rakkaallesi romanttinen hetki kahvilalahjakortin avulla. Voitte nauttia herkullisesta kahvista ja leivonnaisista yhdessä, samalla kun jaatte lämpimiä keskusteluja ja naurua. Kahvilalahjakortti tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja viettää intiimi hetki rakkaimman seurassa. Tai miten olisi makunystyröitä hivelevä kahvitasting?
  • Käsihoito: Anna ystävällesi tai kumppanillesi hemmottelua ja rentoutumista käsihoitokokemuksen muodossa. Käsihoito tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, saada hierontaa ja hoitoa käsille sekä nauttia ihanista tuoksuista ja tunnelmasta. Tämä edullinen lahja antaa mahdollisuuden kokea pientä luksusta ja huolenpitoa. 
  • Luova kurssi: Jos etsit edullista ja samalla luovaa ystävänpäivälahjaa, harkitse kurssielämyst'. Elämyslahjat tarjoavat erilaisia kurssivaihtoehtoja, kuten kynttilänvalmistusta, lasinpuhallusta, saippuan tekemistä tai korujen valmistamista. Tällainen lahja antaa mahdollisuuden oppia uutta ja luoda omia ainutlaatuisia koristeita tai tuotteita.
  • Luontoelämys: Yhteinen aika luonnossa voi olla erittäin arvokasta ja romanttista. Tutustu Elämyslahjojen valikoimaan ja valitse edullinen luontoelämys lahjaksi. Voitte esimerkiksi vaeltaa kauniissa ympäristössä, ihailla upeita maisemia ja nauttia raikkaasta ilmasta yhdessä.
  • Yhteinen ruoanlaittokurssi: Jos haluat jakaa hauskan ja herkullisen kokemuksen yhdessä, harkitse ruoanlaittokurssia lahjaksi. Elämyslahjojen valikoimassa on erilaisia ruoanlaittokursseja, joissa voi oppia valmistamaan esimerkiksi herkullisia leivonnaisia, sushia tai kansainvälisiä ruokalajeja. Yhdessä kokkaaminen tarjoaa hauskoja hetkiä, joissa voitte oppia uusia taitoja ja nauttia herkullisista lopputuloksista.

Ikimuistoisia ystävänpäivähetkiä pienellä budjetilla

Edulliset ystävänpäivälahjat Elämyslahjoilta tarjoavat mahdollisuuden luoda ikimuistoisia hetkiä ilman suurta budjettia. Muista valita lahja saajan mieltymysten mukaan ja keskittyä yhteiseen aikaan ja iloon. Tutustu myös lahjauutuuksiin.

Löydä edullinen ystävänpäivälahja

Voit helposti selata omalle budjetillesi sopivia ystävänpäivälahjoja hinnan mukaan. Valitse vain itsellesi sopiva budjetti ja selaa edullisia ystävänpäivälahjoja. Tsekkaa ainakin hohtominigolf, karting-ajo ja suppailu. Katso myös edulliset elämyslahjat