Edulliset elämyslahjat

Olemme koonneet yhteen edullisia vaihtoehtoja esimerkiksi opiskelijoille. Etenkin opiskelijoille edulliset lahjat ovat tärkeitä - samalla halutaan välttää turhan roinan hankkimista. Edulliset elämykset käyvät paitsi syntymäpäivälahjaksi, myös erinomaisesti esim. tuparilahjaksi. Häälahjaan, valmistujaisiin ja muihin ns. tärkeisiin tilaisuuksiin kannattaa ehkä panostaa arvokkaammalla lahjalla, joita löytyy myös paljon valikoimastamme. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 185
Elämyksiä nähty 60 / 185

Edulliset elämyslahjat

Elämyslahja sopii jokaiseen budjettiin! Edullisten elämyslahjojen joukosta löydät hämmästyttäviä lahjaideoita, jotka maksavat enintään 100 euroa. Jo nopealla vilkaisulla huomaat, että valikoimastamme löytyy monenlaisia lompakkoystävällisiä elämyksiä.

Lahjaideoita jokaiselle budjetille

Tiedämme, kuinka hankalaa lahjojen ostaminen voi olla (etenkin tietyille ystäville ja perheenjäsenille). Haluaisit tietysti löytää lahjan, jota lahjan saaja tulee rakastamaan. Tarkoittaako tämä sitä, että sinun pitäisi tuhlata koko omaisuus lahjan ostoon? Ei tietenkään! Helpottaaksemme sopivan lahjan löytämistä jokaiselle kukkarolle, olemme koonneet hauskat, mutta edulliset elämyslahjat yhteen paikkaan.

Elämyslahja alle satasella

Jos haluat hemmotella jotakuta erityistä syntymäpäivänä, vuosipäivänä tai muuten vaan, meillä on valtava valikoima erilaisia edullisia elämyslahjoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alle sadan euron elämyslahjojen joukosta löytyy esimerkiksi ammuntaa, hemmotteluelämyksiä, tuulitunnelilentoa ja illallisia.

Elämyslahja alle viidellä kympillä

Jos budjetti ei anna myöten, miksi ajaa itsensä vararikkoon, kun lahjan voi löytää myös alle viidelläkympillä? Kartingia, hohtogolfia, parisalsaa, hurvittelua trampoliinipuistossa, seikkailua yläilmoissa tai suppailua - selaa yllä olevia elämyksiä ja tulet yllättymään siitä, mitä kaikkea alle satasella tai jopa alle viidelläkympillä on mahdollista kokea.

Edullisia elämyslahjoja jokaiseen tilanteeseen

Mieleenpainuvan elämyksen tähden ei tarvitse rikkoa säästöpossua. Me Elämyslahjoilla etsimme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia elämyksiä valikoimaamme ilahduttaaksemme sinua ja muita asiakkaitamme. Lisäämme uusia elämyksiä valikoimaamme joka viikko, joten muista tarkistaa myös lahjauutuuksien joukosta edulliset elämykset.