Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ferrari vs Lamborghini -ajopaketti Alastarolla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ferrari vs Lamborghini -ajopaketti Alastarolla

Alastaron Moottorirata
1 henkilöä

479,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
479,99 €

Koe Ferrarin ja Lamborghinin voimat moottoriradalla

Nyt on mahdollista päästä kokemaan Ferrarin ja Lamborghinin valtavat tehot samalla kertaa Alastaron moottoriradalla. Monen autourheilun ystävän haaveena on tarttua Lamborghinin tai Ferrarin rattiin, ja nyt Elämyslahjat tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea molemmat yhden päivän aikana. Miten Lamborghini Gallardon ja Ferrari F430:n vauhti ja ajokokemus eroavatkaan toisistaan? Ainutlaatuinen elämys aidolla kilparadalla vakuuttaa kokeneenkin autoilijan. Autojen kaunis ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat ajokokemuksen, jota muistellaan vielä vuosien päästä.

Ferrari F430:n ominaisuuksia:

  • Huippunopeus: 315 km/h
  • Kiihtyvyys 0–100 km/h: 3,6 sekuntia
  • Moottori: 4,3 litran V8
  • Moottorin teho: 483 hevosvoimaa
  • Maksimivääntö: 465 newtonmetriä

Lamborghini Gallardon ominaisuuksia:

  • Huippunopeus: 325 km/h
  • Kiihtyvyys 100km/h: 3,6 sekuntia
  • Moottori: 5,2 litran V10
  • Moottorin teho: 570 hevosvoimaa
  • Maksimivääntö: 540 newtonmetriä

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja tapaa ajo-ohjaajan Alastaron moottoriradalla, käyden läpi autojen ominaisuudet ja turvallisuusohjeet. Tämän jälkeen onnekas kuski pääsee ajamaan kummallakin autolla kaksi kierrosta Alastaron moottoriradalla. Lopuksi päästään kokemaan vielä ajo kiihdytysradalla, jossa adrenaliiniryöpytys on varma asia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Ajoelämys moottoriradalla sopii kaikille täysi-ikäisille moottoriurheilusta kiinnostuneille läheisille. Ajelu Ferrarin ja Lamborghinin ratissa on erinomainen lahja pyöreiden syntymäpäivien tai muun suuren merkkipäivän kunniaksi.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Alastaron Moottorirata

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ajot järjestetään tiettyinä aikoina lämpimän kauden aikana. Erittäin huonolla säällä ajot peruuntuvat.

Lisätiedot

Ajot järjestetään tiettyinä ennalta määriteltyinä päivinä kesäkaudella. Pidä silmällä varauskalenteria osoitteessa www.superdrive.fi ja tee varaus hyvissä ajoin, niin varmistat pääsysi kesän kuumimpaan ajotapahtumaan.

Ohjaaja puhuu englantia, mutta neuvonta tapahtuu myös suomeksi. Ajamiseen vaaditaan voimassaoleva B-luokan ajokortti. Ajoelämykseen vaaditaan voimassaoleva ajokortti, joka on ollut vähintään 2 vuotta voimassa.
Elämystä ei toteuteta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena olevan henkilön kanssa. Liikennesääntöjä ja ajo-ohjaajan neuvoja on noudatettava.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.