10 erikoista lahjaideaa isänpäiväksi

10 lahjaideaa isänpäiväksi

Joka vuosi juhlittava isänpäivä saa meidät usein mietteliääksi: minkälaisen yllätyksen voisin järjestää isälle tänä vuonna? Isänpäivä on loistava tilaisuus viettää aikaa yhdessä isän kanssa, auttaa isää löytämään uusia intohimoja tai herättelemään vanhoja harrastuksia. Käytä hyödyksi tämä tilaisuus ja luo muistoja yhdessä isän kanssa. Jos et keksi lahjaideaa isänpäiväksi, katso ehdotuksemme tästä artikkelista!

Isänpäivän muistilista – aloita isänpäivään valmistautuminen ajoissa

Olemme aina sanoneet, että yhdessä vietetty aika on yksi kauneimmista lahjoista, jonka voit antaa isälle. Tämän ajatuksen mukaisesti olemme laatineet isänpäivän muistilistan, jonka avulla voit järjestää isälle ikimuistoisen päivän. Isä todellakin ansaitsee sen!

Isänpäivä on erityinen päivä, jolloin voimme osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta iseillemme. Se on tilaisuus juhlistaa heidän rakkauttaan, huolenpitoaan ja merkitystään elämässämme. Jotta voimme varmistaa, että isänpäivästä tulee ikimuistoinen ja erityinen, tässä on isänpäivän muistilista, joka auttaa meitä valmistautumaan päivään parhaalla mahdollisella tavalla:

 1. Suunnittele etukäteen: Isänpäivänä kaikki pyörii isän ympärillä, joten on tärkeää suunnitella päivä etukäteen. Mieti, mistä hän nauttii eniten ja miten voit tehdä päivästä erityisen hänelle. Harkitse lahjoja, aktiviteetteja ja yllätyksiä, joista tiedät hänen pitävän.
 2. Panosta henkilökohtaisuuteen: Massatavaralla ei aina ole merkitystä, mutta henkilökohtainen lahja voi koskettaa isän sydäntä. Voit tehdä isällesi itsetehdyn kortin, koota valokuvakollaasin yhteisistä muistoista tai valmistaa hänen suosikkiruokaansa. Panosta luovuuteen ja pyri antamaan lahja, joka heijastelee isän ja lasten välistä ainutlaatuista suhdetta.
 3. Tee yhdessä jotain erityistä: Isänpäivä on loistava tilaisuus viettää laatuaikaa isän kanssa. Suunnittele yhteinen aktiviteetti, joka tuo iloa ja hauskuutta teille molemmille. Voitte lähteä retkelle luontoon, valmistaa yhdessä aterian tai katsoa isän suosikkiurheilua. Tärkeintä on jakaa arvokasta aikaa ja luoda muistoja yhdessä.
 4. Anna isälle hengähdystauko: Vaikka isä on usein perheen vahva tuki, hän ansaitsee myös lepoa ja rentoutumista. Anna isälle mahdollisuus rentoutua ja nauttia omasta ajastaan. Voit tarjoutua hoitamaan kotityöt, ulkoiluttaa koiraa, viedä isän kylpylään tai tarjota tilaisuuden uppoutua lempiharrastukseen. Huolehdi siitä, että hän tuntee olonsa hemmotelluksi ja arvostetuksi.
 5. Osoita kiitollisuutta ja rakkautta: Isänpäivä on täydellinen päivä ilmaista kiitollisuutta ja rakkautta isälle. Kerro hänelle, miten paljon hän merkitsee sinulle ja kuinka kiitollinen olet hänen läsnäolostaan elämässäsi. Sanojen voima on suuri, ja ne voivat tehdä isän päivästä entistäkin merkityksellisemmän.
 6. Muista myös muut isähahmot: Isänpäivä ei koske vain biologisia isiä, vaan se on myös tilaisuus kiittää muita merkittäviä isähahmoja elämässämme. Voit osoittaa arvostusta isoisälle, sedälle, isäpuolelle, kummisedälle, isähahmolle tai kenelle tahansa, joka on vaikuttanut positiivisesti elämääsi ja toiminut isän roolissa.

Noudattamalla tätä muistilistaa voit luoda ikimuistoisen isänpäivän, joka lämmittää isäsi sydäntä ja luo unohtumattomia hetkiä yhdessä.

isänpäivän muistilista

Yllätys isälle – tee isänpäivästä erityinen näillä vinkeillä

Isä rakastaa yllätyksiä! Isän yllättäminen isänpäivänä voi olla hauska ja ikimuistoinen tapa tehdä päivästä erityinen. Tässä on muutamia ideoita, miten voit yllättää isäsi isänpäivänä:

 1. Aamiainen sänkyyn: Aloita päivä yllättämällä isä herkullisella aamiaisella sängyssä. Valmista hänen suosikkiaamiaisensa, koristele tarjotin kukilla ja asettele se kauniisti sängyn päälle. Tämä lämmin ja huolehtiva ele saa isän päivän alkamaan ihanalla tavalla.
 2. Yllätyslahja: Hanki isällesi yllätyslahja, joka koskettaa hänen sydäntään. Voit valita jotain, mikä liittyy hänen harrastuksiinsa, intohimoihinsa tai muistoihinne yhdessä. Tärkeintä on osoittaa, että olet ajatellut häntä ja että tunnet hänen mieltymyksensä.
 3. Järjestä yhteinen aktiviteetti: Suunnittele päivä täynnä hauskoja ja merkityksellisiä aktiviteetteja isän kanssa. Voitte lähteä vaikkapa luontoretkelle tai huonepakopeliin. Tärkeintä on keskittyä isän viihtymiseen ja viettää aikaa yhdessä.
 4. Henkilökohtainen lahja tai kortti: Tee isällesi henkilökohtainen lahja tai kortti, jossa ilmaiset tunteesi ja kiitollisuutesi. Voit kirjoittaa hänelle kirjeen, jossa kerrot, miten paljon hän merkitsee sinulle ja kuinka kiitollinen olet hänen läsnäolostaan elämässäsi. Tällainen lahja on aina sydämellinen ja koskettava.
 5. Järjestä yllätysjuhlat: Jos haluat tehdä isänpäivästä todella ikimuistoisen, harkitse yllätysjuhlien järjestämistä. Kutsu perhe ja ystävät koolle ja valmistakaa isälle yllätysjuhla isänpäivän kunniaksi. Hän tulee ilahtumaan nähdessään rakkaitaan ja saadessaan juhlistaa isänpäivää yhdessä heidän kanssaan.
 6. Hemmottele isää: Anna isälle päivä täynnä rentoutumista ja hemmottelua. Voit varata hänelle hieronnan, kylpyläkäynnin tai järjestää kotiin rentouttavan hetken kynttilöineen ja rentouttavine äänineen. Tällainen hemmotteluhetki antaa isälle mahdollisuuden levätä ja rentoutua arjen kiireiden keskellä.

Muista, että tärkeintä on välittää aitoa rakkautta ja arvostusta isällesi isänpäivänä. Valitse yllätys, joka sopii hänen mieltymyksiinsä ja persoonallisuuteensa. Pienikin ele voi tehdä suuren vaikutuksen, kun se tulee sydämestäsi.

yllätys isälle

Lahjaidea isänpäiväksi – valitse isänpäivälahja näiden ideoiden joukosta

Elämyslahjat tarjoavat useita upeita ja unohtumattomia kokemuksia, jotka voivat olla erityisen sopivia isänpäivälahjoiksi. Tässä on muutamia epätavallisia isänpäivälahjaideoita Elämyslahjojen valikoimasta:

 1. Moottorikelkkasafari: Tarjoa isälle jännittävä seikkailu lumisessa maisemassa moottorikelkan selässä. Hän voi kokea nopeuden ja adrenaliinin huuman talvisella seikkailulla.
 2. Olutkierros: Jos isäsi on oluen ystävä, voit antaa hänelle tilaisuuden tutustua oluiden kiehtovaan maailmaan asiantuntijan opastuksella. Olutkierros tarjoaa uutta tietoa isän lempijuomasta ja ehkäpä myös ainutlaatuisia makuelämyksiä.
 3. Lentosimulaattorikokemus: Anna isälle mahdollisuus astua virtuaalisiin lentäjän saappaisiin ja kokea lentämisen riemu. Lentosimulaattorikokemus tarjoaa realistisen ympäristön lentämiseen ja oikeita haasteita ratkaistavaksi.
 4. Mökkivuokraus: Anna isälle ylellinen lahja, joka tarjoaa täydellisen rentoutumisen ja hemmottelun. Voit varata hänelle ylellisen huvilan tai mökin, jossa hän voi nauttia rauhasta ja mukavuuksista.
 5. Kiipeilyseikkailu: Tarjoa isälle jännitystä ja haastetta kiipeilyseikkailun muodossa. Hän voi kokea kiipeilyseinän tai kallion valloituksen ammattitaitoisen oppaan kanssa tai lähteä puihin rakennetuille radoille seikkailupuistoon ja samalla nauttia upeista näkymistä.
 6. Ruoka- tai kokkailukurssi: Jos isäsi rakastaa ruoanlaittoa tai ruokaelämyksiä, voit antaa hänelle tilaisuuden osallistua ruoka- tai kokkailukurssille. Hän voi oppia uusia taitoja ja valmistaa herkullisia ruokia ammattilaisten opastuksella. Voisiko esimerkiksi sushikurssi olla hyvä valinta isälle?
 7. Sukelluskurssi: Tarjoa isälle mahdollisuus tutustua vedenalaiseen maailmaan sukelluskurssin avulla. Hän voi oppia sukeltamisen perusteet ja tutustua vedenalaiseen maailmaan Suomessa sekä esimerkiksi koralliriuttoihin ja värikkäisiin mereneläviin ulkomailla.
 8. Valokuvauskurssi: Jos isäsi nauttii valokuvauksesta tai haluaa oppia uusia taitoja, valokuvauskurssi voi olla hieno lahja. Hän voi oppia ammattikuvaajan opastuksella valokuvaamisen perusteet ja parantaa otosten laadukkuutta.
 9. Paintball-taistelu: Anna isälle mahdollisuus kokea jännitystä ja hauskanpitoa paintball-taistelun muodossa. Hän voi nauttia strategisesta toiminnasta yhdessä ystävien tai perheenjäsenten kanssa.
 10. Elämyspaketti isälle: Jos haluat antaa isälle mahdollisuuden valita sopiva lahja itse, valitse valmis elämyspaketti. Pakettiin on koottu isälle soveltuvia elämyksiä, joista hän saa itse valita mieluisimman.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä erikoisista isänpäivälahjaideoista Elämyslahjojen valikoimassa. Toivottavasti nämä vinkit auttoivat sinua löytämään sopivan lahjaidean isänpäiväksi!

-Essi, elämyslahjat.fi

Miten yllättää tuore isä? Katso ideoita: Miten juhlia ensimmäistä isänpäivää?