Lahjabudjetti 20–100 € – elämyslahjaideoita alle satasella

elämys alle 100 €

Piristä rakkaasi päivää elämyksellä! Kukat ovat mahtavia, mutta elämyslahja piristää pidempään. Aina on myös mukavaa, kun on jotain, mitä odottaa. Elämyslahja voi tarjota juuri sitä mukavaa odotusta. Odotettava elämys voi olla pieni tai suuri, rahallisella arvolla ei ole merkitystä.

Olipa kyseessä sitten rakkaasi syntymäpäivä, läheisesi tärkeä saavutus tai halusitpa sitten vain kertoa jollekulle, että ajattelet häntä, elämyslahja on erinomainen valinta. Kaikki lahjakortit ovat voimassa kolme vuotta, joten lahjan saajalla on runsaasti aikaa hyödyntää lahjakortti ja nauttia ystävällisestä eleestäsi, kun aika on oikea.

Elämyslahja alle 100 €

On päivän selvää, että lahjan hinta ei ole tärkein, vaan ajatus. Kokosimme tähän lahjaoppaaseen edullisia elämysvinkkejä. Tässä tulee kuusi elämyslahjaideaa alle satasella:

1. Drinkkikurssi

Löytyykö lähipiiristäsi hyvän drinkin ystäviä? Tämä on juuri se lahja, jota he ovat kaivanneet. Lahjan saajalla on mahdollisuus valmistaa omia herkullisia drinkkejä. Ja mikä parasta, tämä lahjakortti on kahdelle, joten drinkkejä ei tarvitse valmistaa tai nautiskella yksin!

2. Rentoutuskellunta

Tässä elämyksessä keho ja mieli pääsevät rauhoittumaan. Suositussa rentoutuskellunnassa läheisesi voi nauttia rentouttavasta vesielämyksestä ja irrottautua arjesta aistiärsykkeettömässä kelluntatankissa. Lepo ja rauha ilman häiriötekijöitä on taattu.

3. Helikopterisimulaattori – Suomenlinna rescue

Aidontuntuinen lentokokemus helikopterisimulaattorissa tarjoaa jännitystä jopa viidelle. Yksi osallistujista toimii kapteenina ja muut istuvat matkustajina takapenkillä. Simulaattorilennon aikana suoritetaan lentoonlähtö Malmin lentokentältä ja laskeutuminen Suomenlinnaan pelastustehtävää varten.

4. Suppailu

Jokainen meistä tarvitsee aina silloin tällöin syvää yhteyttä luonnon kanssa, ja mikä olisikaan parempi tapa olla yhtä luonnon kanssa kuin lähteä suppailemaan järvelle tai merelle. Huolet ja murheet katoavat, kun SUP-lautaa ympäröivä vesi ja ulkoilma yhdessä virkistävät. Suppailu on täydellinen tapa rauhoittaa mieltä, kehoa ja sielua.

5. Reunakävely Tallinnan TV-tornissa

Miltä kuulostaisi adrenaliinipitoinen ja jännittävä kokemus Tallinnan TV-tornin näköalatasanteen reunalla, 175 metrin korkeudessa? Noustuaan televisiotornin 22. kerrokseen, lahjan saajalla on mahdollisuus astua reunalle ja ihailla vertaansa vailla olevia näkyviä Tallinnan kaupunkiin ja kauas horisonttiin. Ilta-aikaan tornista saattaa nähdä jopa Helsingin valot.

6. Kirveenheitto

Tämä upea kokemus on täydellinen valinta henkilölle, joka kaipaa hauskanpitoa ja höyryjen päästelyä yhdessä ystäväporukalla. Neljän hengen porukka pääsee ottamaan mittaa toisistaan leikkimielisessä kirveenheittokisassa. Joten jos elämässäsi on joku, jonka täytyisi päästellä ulos höyryjä tai ylimääräistä energiaa, tämä on oiva valinta hänelle!

Muista myös avoin elämyslahjakortti, johon voit valita sinulle sopivan arvon (alkaen 10 €)!

-Essi, elämyslahjat.fi