Viikonloppu naisystävän kanssa: Romanttisia elämyksiä ja lahjaideoita naisystävälle

lahja naisystävälle

Kaipaatko inspiraatiota viikonlopun viettoon rakkaasi kanssa? Etsitkö tapoja luoda unohtumaton ja romanttinen ilmapiiri sinun ja naisystäväsi yhteiseen aikaan? Lue eteenpäin saadaksesi vinkkejä, ideoita ja käytännön neuvoja täydellisen viikonlopun suunnitteluun naisystävän kanssa.

Oli suunnitelmissasi sitten järjestää naisystävällesi koko viikonloppu yhteisiä aktiviteetteja tai hankkia naisystävällesi lahja, tässä artikkelissa tarjoamme sinulle laajan kattauksen vinkkejä. Valmistaudu luomaan muistoja, jotka saavat suupielet hymyyn ja sydämen läikähtämään vielä vuosienkin päästä. Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti unohtumatonta viikonloppua rakkaasi kanssa?

Yhteistä aikaa naisystävän kanssa

Vietä aikaa rakkaasi kanssa ja vahvista suhdettanne erilaisilla romanttisilla aktiviteeteilla. Yhteisen ajan vietto luo läheisyyttä ja muistoja, jotka säilyvät ikuisesti. Viettäkää vaikka koko päivä yhdessä ilman häiriötekijöitä. Aloittakaa päivä romanttisella aamiaisella sängyssä ja suunnitelkaa yhdessä päivän ohjelma. Voitte lähteä luontoon retkeilemään, kokeilla uutta harrastusta tai vain viettää aikaa kahden kesken kotona.

Jos haluatte jotain erityistä, harkitkaa pientä irtiottoa arjesta. Voitte varata viikonlopuksi esimerkiksi mökkimajoituksen tai yöpyä luksushotellissa. Muistakaa jättää aikaa vain toisillenne ja nauttikaa toistenne seurasta täysin siemauksin.

Yhteistä aikaa voi viettää myös erilaisten romanttisten tai vähemmän romanttisten aktiviteettien parissa. Voitte esimerkiksi:

 • nauttia romanttisesta illallisesta kynttilänvalossa suosikkiravintolassanne tai ihan vain kotona
 • kokeilla yhdessä uusia urheilulajeja tai liikuntamuotoja, kuten kiipeilyä, tennistä tai melontaa
 • kävellä käsi kädessä rannalla auringonlaskun aikaan
 • osallistua yhdessä kiehtovalle kokkauskurssille ja valmistaa herkullisia ruokia yhdessä
 • lähteä katsomaan jääkiekkopeliä
 • istua alas ja kirjoittaa toisillenne rakkauskirjeet, joissa kerrotte toisillenne tunteistanne, muistoistanne ja unelmistanne
 • haastaa toisenne hohtominigolfissa
 • pakata eväskorin täyteen herkkuja ja lähteä romanttiselle piknikille puistoon
 • nauttia adrenaliinista karting-kisan muodossa
 • osallistua maalaustapahtumaan tai käsityökurssille, kuten suositulle keramiikkakurssille.

Viikonloppu naisystävän kanssa – ottakaa suunnaksi kylpylä

Rentouttava kylpyläviikonloppu kahden kesken on täydellinen tapa paeta arjen kiireitä ja hemmotella sekä naisystävääsi että sinua itseäsi. Spa-paketit kahdelle tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden rentoutua ja nauttia toistenne seurasta. Kun varaatte spa-viikonlopun, valitkaa hotelli tai kylpylä, joka tarjoaa romanttisia hoitoja ja rauhalliset puitteet yhteiseen rentoutumiseen.

Kylpylässä voitte nauttia esimerkiksi hieronnoista, kasvohoidoista ja muista rentouttavista kylpylähoidoista tai ihan vaan rentoutua porealtaassa ja höyrysaunassa. Illallisen voitte nauttia kylpylähotellin ravintolassa tai tilata huonepalvelusta ja viettää illan yhdessä hotellihuoneessa, vaikkapa elokuvia katsellen ja irtokarkkia syöden.

Tutustu ainakin näihin kylpylöihin:

Parhaat lahjat naisystävälle

Haluatko ilahduttaa naisystävääsi jollain erityisellä lahjalla, joka tekee hänen päivästään erityisen? Anna hänelle unohtumaton elämys, joka tekee naisystäväsi onnelliseksi ja joka muistetaan vielä pitkään. Elämyslahja innostaa naisystävääsi kokemaan uusia asioita ja tarjoaa ikimuistoisia hetkiä joko yksin hänelle tai teille yhdessä vietettäväksi.

Paras lahja naisystävälle on sellainen, joka sopii hänen ainutlaatuiseen persoonallisuuteensa ja mieltymyksiinsä. Ei siis ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa vaihtoehtoa (yleensä hemmottelu ja kauneus kuitenkin toimii hyvänä lahjana naiselle kuin naiselle). Paras lahja naisystävälle voi olla esimerkiksi:

 • romanttinen kuumailmapallolento
 • paljon kaivattu kauneushoitolan lahjakortti
 • viininmaistelu viinitilalla tai viinibaarissa
 • jännittävä ammuntaelämys
 • kehoa ja mieltä hellivä rentoutuskellunta
 • aisteja hemmotteleva illallinen pimeässä
 • vauhdikas rallikyyditys
 • monipuolinen elämyspaketti.

Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva elämys naisystävälle

Oletko valmis luomaan unohtumattomia muistoja rakkaasi kanssa? Valitse elämyksiä naisystävän kanssa vietettävään viikonloppuun Elämyslahjojen laajasta valikoimasta. Tarjoamme monipuolisia kokemuksia, jotka sopivat jokaiseen makuun ja budjettiin. Tutustu valikoimaamme ja tee viikonlopustanne tai naisystävän juhlapäivästä ikimuistoinen!

-Essi, Elämyslahjat.fi

Lue myös: Kasvohoito on monipuolinen lahja.