Tallinn Viimsi Spa

Hotelli Tallinn Viimsi SPA sijaitsee Tallinnan lähellä ja luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Tallinn Viimsi SPA hotelli on korkean luokituksen ja täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli vain 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Luonnonkauniin Viimsin niemen suojaisat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut tarjoavat hyvät puitteet terveelliseen rentoutumiseen. Hotelli Tallinn Viimsi SPA tarjoaa mahdollisuuksia levätä ja rentoutua täyden palvelun hotellissa.
Selaa kategorioita

Hotelli Tallinn Viimsi SPA tarjoaa erilaisia elämyksiä ja näistä suosittuja ovat mm. yhden yön räätälöidyt elämykset kylpylässä. Nykyaikaisesti sisustettu hotelli tarjoaa majoituksen kahden hengen standard huoneessa ja monipuolisesti maittavan aamiaisen. Elämyslahjaan kuuluu myös yksi hoito per vuorokausi. Hoitovalikoimassa on mm. klassista kokovartalohierontaa, rentouttavaa hierontaa kuumilla kivillä, suklaahierontaa ja kosteuttavaa mago vartalohoitoa. Hoitovalikoimassa on myös kasvohoitoja, pedikyyrejä, käsihoitoja sekä erilaisia vartalohoitoja. Elämyslahjaan kuuluu myös hotellin saunakeskuksen, kuntosalin ja allasosaston käyttö. Räätälöity elämys sopii erinomaisesti vaikkapa pariskunnille tai ystäville koska elämys on kahdelle henkilölle.

Hotelli Tallinn Viimsi SPA tarjoaa myös Spa18plus elämyksiä hotellin kylpylässä. SPA18+ on tarkoitettu vain aikuisille, jotka haluavat nauttia erityisesti hiljaisuudesta ja rauhasta. Kylpylän elämys tarjoaa arvokasta aikaa nauttia ystävien seurasta loistavissa puitteissa.

Hotelli Tallinn Viimsi SPA on myös vesiparatiisi aikuisille sillä hotellin valikoimasta löytyy myös vaihtoehto erityisesti vain kylpylän ja saunan käytöstä nauttiville pareille. Kylpylän tiloista löytyy jopa kuusi yksilöllisesti sisustettua saunaa, mukaan lukien turkkilainen hamam-sauna ja japanilainen onsen-allas. Elämykseen kuuluu myös virkistäviä juomia ja hedelmiä. Hotellista löytyy lisäksi moderni kahvila ja allasbaari, jotka takaavat kokonaisvaltaisen viihtymisen elämysloman aikana.