Mitä ostaa lahjaksi veljelle?

lahja veljelle

Veljelle voi usein olla hankalaa löytää täydellinen lahja. Tuntuu, että mitään tavaraa ei voi ostaa, sillä aiempien vuosien lasit ja mukinaluset ovat kaapin perällä keräämässä pölyä. Sukkiakaan ei ihan joka kerta voi lahjaksi antaa. Käytännöllisyys on yksi lahjan pääpointeista, jotta lahjansaajalle on lahjasta mahdollisimman paljon iloa!

Tähän blogiin olemme keränneet laajasta yli 2 000 elämyksen valikoimastamme unohtumattomimmat ja käytännöllisimmät lahjaideat veljelle. Muista veljeäsi merkkipäivänä tai ihan muuten vaan elämyslahjalla!

Käytännöllisiä lahjaideoita veljelle

Uusien taitojen oppiminen on hauskaa ja voi antaa käytännön ratkaisuja arkeen. Anna viinilasisettien sijaan veljellesi lahjaksi mahdollisuus tehdä itse ikioma juomalasi ja samalla oppia lasinpuhallusta. Juomalasintekokurssilla veljesi pääsee puhaltamaan itselleen mieluisan värisen juomalasin ammattilaisen ohjeistamana. Tämän enempää tunnearvoa on esineelle vaikea saada! 

Japanilainen sushi on noussut viime vuosina suureen suosioon myös Suomessa. Tämän herkullisen ruoan valmistuksen salat on nyt mahdollista oppia. Anna veljellesi mahdollisuus tehdä vaikutus muihin sushin valmistustaidoillaan lähettämällä hänet sushikurssille. Sushikurssilla osallistujat pääsevät valmistamaan keittiömestarin ohjeistamana makeja ja nigirejä sekä tutustumaan paremmin sushiannosten taiteiluun! 

Haaveileeko veljesi tatuoinneista? Voit muistaa veljeäsi auttamalla tatuointihaaveiden saavuttamisessa antamalla lahjaksi tatuointilahjakortin. Tatuoinneista haaveilevalle tämä lahja on kuin toteen käynyt unelma ja muisto lahjasta tulee ikuistetuksi lahjansaajan iholle tyylikkäänä taideteoksena!

Anna lahjaksi veljelle yhteisiä muistoja

Paras lahja on yhdessä vietetty aika. Kiireisen arjen keskellä erinomainen tapa muistaa veljeäsi on antaa lahjaksi yhteistä laatuaikaa. Hyppää veljesi kanssa karting-auton rattiin ja päästäkää irti sisäiset rallikuskinne! Karting on hauska tapa viettää aikaa yhdessä ja herätellä ystävällismielistä kilpailua. Vie veljesi Pohjoismaiden suurimpaan sisäkarting-keskukseen ja selvittäkää, kumpi on nopeampi kuski. Karting kahdelle takaa vauhdin huumaa ja hauskoja muistoja ajamisen ystäville.

Haluatko antaa veljellesi lahjaksi jotain uutta ja unohtumatonta? Kirveenheitto on erinomainen tapa purkaa arjen stressiä ja viettää aikaa yhdessä. Kirveenheitto 1-4:lle mahdollistaa porukalla laatuajan viettämisen ja ehkä veljesi löytää tästä itselleen uuden harrastuksen. HELAXE:lla ammattitaitoiset kouluttajat opettavat oikeat heittotekniikat ja varmistavat elämyksen turvallisuuden, jotta sinä ja veljesi pääsette kokemaan unohtumattoman kokemuksen!

Jos kaipaatte veljesi kanssa rauhallisempaa yhteistä aikaa, on hohtogolf kahdelle loistava vaihtoehto! Hohtogolf on rauhallinen aktiviteetti, jossa veljesi pääsee viettämään laatuaikaa kanssasi Hohtogolf West Coast:in laadukkailla ja tyylikkäillä radoilla. 

Parhaat lahjat veljelle

Auta veljeäsi toteuttamaan unelmansa! Monen ihmisen bucket list:illä on laskuvarjohyppy. Tandemlaskuvarjohyppy ja kuvaus mahdollistaa adrenaliinin täyteisen, unohtumattoman kokemuksen sekä sen ikuistamisen videolle. Veljesi pääsee näyttämään tästä lahjasta videota kavereilleen ja puhuu hypystä varmasti vielä pitkään – ja kerskailuoikeudet parhaimman lahjan ostamisesta kuuluvat lahjanantajalle.

Tandemlaskuvarjohyppy toteutetaan koulutetun tandemhyppymestarin kanssa 4 000 metrin korkeudesta. Lisäksi veljesi lahjaan kuuluu hypyn ja videon lisäksi Skydive Finland ry:n jäsenmaksu kuluvalle vuodelle.

Jos veljesi kaipaa vauhdin ja jännityksen sijaan rauhallista hetkeä kiireisen arjen keskelle, on rentoutuskellunta hyvä ratkaisu. Kellunta on uskomattoman tehokas tapa rentoutua ja rauhoittua, sillä kellunta-allas on ympäristö, joka on täysin vapaa aistiärsykkeistä. Altaan vesi on sen suolaisuuden ansiosta voimakkaasti kelluttavaa, joten kelluminen ei vaadi kellujalta mitään.

Veljesi pääsee tuntemaan rentouttavan painottomuuden tunteen, joka auttaa palautumaan arjen stressistä ja kiireestä. Kellunnan jälkeen veljesi mieli on varmasti tyyni ja levollinen ja hän jaksaa paremmin jokapäiväisessä elämässään!

Hyvää mieltä veljen arkeen

On tärkeää, että muistamme sisaruksiamme aina silloin tällöin eri tavoin. Elämyslahja on hyvä tapa näyttää veljellesi, että tunnet hänet ja haluat hänelle hyvää. Meiltä Elämyslahjoilta löytyy yli 2 000 lahjavaihtoehtoa, joista varmasti löytyy jokaiselle veljelle mieluisa, käytännöllinen lahja. Auta hengähdystauon löytämisessä ja vie veljesi viettämään yhteistä aikaa pois arjen hälinästä. Tämä lahja piristää varmasti vielä pitkään ja antaa veljellesi voimavaroja, jotka auttavat jaksamaan arjessa! 

Elämyslahja on turvallinen, varma ja uniikki lahja. Elämyspaketit, avoimet lahjakortit ja lukuisat elämykset ympäri Suomen ja Viron takaavat, että jokaiselle löytyy jotakin. Kolmen vuoden voimassaolo ja lahjakortin monikäyttöisyys tarjoavat myös mielenrauhaa niin lahjanantajalle, kuin lahjansaajalle. Lahjan hankkiminen veljelle ei ikinä ole ollut näin helppoa!

Lue myös: Joululahjaideat veljelle – TOP 5.