Dead Rose Garden

Tatuointi on lahja, joka ei taatusti unohdu tai päädy kirpputorille! Jokaisella tatuoinnilla on tarinansa, ja jokainen tatuointi kertoo jotain kantajastaan. Siksi onkin tärkeää valita tatuoinnille tekijä, joka on taitava ja ymmärtää näkemystäsi. Dead Rose Garden on Helsingissä sijaitseva tatuointiliike, jossa jokainen tatuointi toteutetaan ammattitaidolla asiakkaan oman idean pohjalta niin, että saat juuri sellaisen uniikin taideteoksen, josta olet haaveillut. Myös erilaiset tyylilajit ja erikoistekniikat onnistuvat Dead Rose Gardenissa, oli tatuointi-ideasi sitten minimalistinen tai eeppisen yksityiskohtainen taideteos!
Selaa kategorioita

Laadukkaita tatuointeja rautaisella ammattitaidolla ja näkemyksellä

Dead Rose Gardenin taiteilija Jevgeni on tehnyt tatuointeja ammatikseen jo kauan, ja hänen käsistään syntyvät niin valokuvantarkat realismityöt kuin modernit kuvituksetkin. Dead Rose Gardenissa asiakkaan kanssa keskustellaan aina rehellisesti ja realistisesti siitä, mitä tulevalta tatuoinnilta halutaan, jotta asiakas ja taiteilija ymmärtävät varmasti toisiaan ja lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Välineet ja tatuointimusteet ovat Dead Rose Gardenissa aina parhaat ja laadukkaimmat mahdolliset. Kaikki heidän käyttämänsä tatuointimusteet ovat REACH-asetuksen mukaisia. Vastuullisuus ja turvallisuus ovat siis tärkeässä roolissa. Ennen tatuoinnin ottamista pääset ilmaiseen konsultaatioon, jossa voit keskustella tatuoijan kanssa tatuointi-ideastasi, odotuksistasi ja suunnitella yhdessä tulevaa tatuointiasi. Perusteellisella konsultaatiolla taitelija varmistaa ymmärtävänsä asiakkaan toiveita mahdollisimman hyvin, jotta valmiista kuvasta tulee juuri sinun tyylisesi. Jos olet etsinyt osaavaa ja ammattimaista tatuoijaa, Dead Rose Garden on juuri oikea paikka!

Uniikki taideteos ikuistettuna iholle

Tatuoinnin ottaminen voi olla hyvinkin merkityksellinen kokemus, ja monet pitävätkin itse tatuointisessiota yhtä jännittävä kuin varsinaista lopputulosta. Erilaisia tatuointeja on yhtä paljon kun niiden kantajiakin. Joskus tatuointiin voi liittyä syvä henkilökohtainen merkitys, tai toisaalta se voi myös olla vain kaunis kuva ilman mitään sen erityisempää syytä. Tatuointi on kuitenkin aina käsityönä juuri sinulle, juuri sinun toiveidesi mukaan tehty taideteos. Dead Rose Garden haluaa tehdä tatuointeja, jotka ovat laadukkaita ja tuovat sinulle iloa vielä vuosienkin päästä. Hyvään tatuointiin kannattaa panostaa, ja etenkin taitavaan tatuoijaan. Täydellinen tatuointi-idea voi saada kipinän vaikka jostakin itselle rakkaasta muistosta, kauniista kasvista, tai vaikka suosikki tv-sarjastasi! Kun kyse on sinun tatuoinnistasi, vain oma mielikuvituksesi on rajana -eikö olekin mahtavaa? Tai jos kaipaat apua ideasi hiomiseen, sekään ei haittaa yhtään, sillä tatuoijat ovat luonnollisestikin eeppisten kuvitusten ammattilaisia!

Sinä päätät!

Tiesitkö, että tatuointeja on todistetusti tehty jo yli 5000 vuotta sitten? Tatuoinneilla on ollut historian saatossa monenlaisia kulttuurillisia ja uskonnollisia merkityksiä eri kulttuureissa. Toisinaan ne ovat olleet arvomerkkejä, ja toisinaan taas paheksuttuja. Nykypäivänä tatuoinnit ovat varsin yleisiä, ja niitä on kaikenlaisilla ihmisillä nuorista vanhoihin. Tyylejäkin on tänä päivänä tusinoittain erilaisia. Jotkut pitävät värikkäistä neo traditional tatuoinneista, jotkut taas keräilevät esimerkiksi pelkästään mustavalkoisia kuvia. Dead Rose Gardenissa ollaan erikoistuttu useisiin erilaisiin tyyleihin, joten valinnanvaraa riittää.

Elämys, josta voit nauttia lopun ikääsi

Oletko etsinyt tatuointistudiota, jossa kommunikaatio on rehellistä ja aitoa, tatuoinnit tehdään vakaalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella, vastuullisuutta ja tuliteriä työvälineitä unohtamatta? Onko sinulla täydellinen idea mestariteokselle, jonka haluat ikuistaa kehosi taidegalleriaan? Tai ehkä sinulla on jokin vanha tatuointi, jota haluaisit parannella? Dead Rose Garden on silloin oikea paikka sinulle. Dead Rose Gardenin studio sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, erinomaisten kulkuyhteyksien vieressä. Nyt on siis aika alkaa suunnitella seuraavaa leimaasi!