Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Elämyslento varjoliitimellä Tampere

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Elämyslento varjoliitimellä Tampere

Tampere
1 henkilöä

169 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
169 €

Ikimuistoinen elämys kokeneen pilotin opastuksella

Varjoliitokerho Extreme Team Tampere tarjoaa mahdollisuuden päästä varjoliitimen kyytiin Tampereen kupeessa Näsijärven yllä. Tampereen järviseudun kauneudet avautuvat todellisesti vasta ilmasta käsin ja keskeisen sijaintinsa ansiosta elämys on tarvittaessa helppo yhdistää myös muihin päivän aktiviteetteihin esimerkiksi polttaripäivänä!

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyksen keskiössä on varjoliidon tutustumiskurssi, joka sisältää tandem-elämyslennon kokeneen pilotin opastuksella. Itse lennon lisäksi elämykseen sisältyvät myös opastus lennolle, varjoliidon välineistöön sekä lentämisen periaatteeseen.

Liidin hinataan veneellä ilmaan noin kolme kertaa Tampereen Näsinneulan korkeudelle, noin 300–500 metriin. Korkeuksiin päästyä hinausköysi irrotetaan ja varjoliidin aloittaa itsenäisen lentovaiheen. Elämyslennolla voi maisemien ihailun lisäksi tehdä päätä huimaavia "temppuja" matkustajan niin halutessa: tempuissa tulevat G-voimat tutuiksi, joten kaikkein herkimmille nämä kieputukset eivät sovi.

Elämyksen lopuksi lentäjä saa lennostaan GoPro-tallenteen muistoksi ikimuistoisesta kokemuksesta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lento soveltuu niin kokeneelle elämysseikkailijalle kuin myös hieman varovaisemmalle lentokokemuksista haaveilevalle sukulaiselle. Ohjaajat ottavat matkustajan kaikki toiveet huomioon, joten lento voidaan myös toteuttaa rauhallisissa merkeissä ilmavirtauksista ja maisemista nautiskellen; hurjapäille taas pyritään tarjoilemaan G-voimia ja adrenaliinia koko rahan edestä. Ikäkään ei ole osallistumiselle este, mutta alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Tavalliset ulkoiluvaatteet ja tukevat ulkoilukengät. Saat muut suojavarusteet lennon ajaksi.

Kesto

Saat aluksi teoriakoulutuksen jossa tutustut ilmailuun, varusteisiin ja turvamääräyksiin. Ilmassa oleva aika riippuu lentokorkeudesta ja säästä, mutta on hinaus mukaanlukien n. 20 min. Varaa aikaa yhteensä noin yksi tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Sään tulee olla sateeton ja tuulta voi olla korkeintaan 5 m/s. Koska sää voi vaihdella nopeasti, lentäminen voidaan perua yllättäen. Peruuntunut lento toteutetaan toisena ajankohtana.

Lisätiedot

Käytännössä kurssi soveltuu lähes kaikille, mutta alle 18-vuotias kurssilainen tarvitsee huoltajan kirjallisen luvan. Kurssilaisen tulee olla selvinpäin ja perusterve. Hänen pitää myös pystyä juoksemaan lyhyt matka ja painaa alle 110 kg. Kurssilla oppilas on vakuutettu.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Tuomo Saari

Yksi mielenkiintoisimmista kokemuksista ikinä, jos vähänkään hakee jännitystä arkeen! Henkilökunta osaa asiansa ja sijainti kruunaa vielä koko homman! Suosittelen.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.