Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

SUP-melonnan alkeiskurssi 2:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

SUP-melonnan alkeiskurssi 2:lle

Helsinki
2 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

SUP-melonnan perusteet: lahjaksi hauska harrastus

SUP-melonta (Stand Up Paddle) on erittäin hauska liikuntamuoto vesillä. SUP-lauta muistuttaa surffilautaa, mutta erona on että laudan päällä seistään ja melontaan yksilapaisella melalla. SUP-laudalla voi retkeillä, joogata, surffailla aalloilla ja nauttia veden äärellä liikkumisesta. SUP-melonta on lisäksi erittäin tehokas kokovartalotreeni.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Noin kaksi tuntia kestävän SUP-alkeiskurssin aikana opitaan seuraavat asiat: SUP-melonnan perusteet; laudalle nousu sekä poistuminen, SUP-laudan ja melan käsittely, turvallisuus vesillä, sekä melontatekniikka ja käännökset. Tavoitteena on päästä melontaretkelle kurssin aikana, jossa on hyvä oppia lisää ja hioa juuriopittua melontatekniikkaa.

Kurssin jälkeen lahjan saaja on valmis melomaan itsenäisesti sekä osallistumaan monipuolisiin treeneihin ja retkiin.

Ajanvaraukset osoitteessa: http://www.varaaheti.fi/twentyknots/

Kokemuksia:

Lue artikkeli, jossa ElämysBloggaaja testaa SUP-melonnan.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Urheilulliset vaatteet sään mukaan.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

SUP-lauta on erittäin vakaa, mutta kastuminen on mahdollista, joten vaihtovaatteet on hyvä varata mukaan. Ota mukaan myös oma vesipullo.


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Teemu Karppinen

SUP-melonnan alkeiskurssi oli hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä. Ilmat suosivat ja porukalla oli mukava oppia uutta. SUP-melonta oli sopivan haastavaa ja fyysisesti rasittavaa. Voin suositella alkeiskurssia muillekin, jotka pitävät vesiurheilusta.

Clas

Varausohjeet olivat puutteelliset ja jäi epäselväksi onnistuuko lahjan lunastaminen paikan päällä (mikä kyllä sitten onnistui ilman mitään ongelmia). Muuten ei ole kuin hyvää sanottavaa lahjasta.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.