Lahja työntekijälle

Etsitkö lahjaa työntekijälle? Valikoimastamme löytyy monia työntekijöille soveltuvia lahjaideoita, olipa kyseessä sitten uusi tai pitkäaikainen työntekijä yrityksessä. Jos tarvitset vinkkejä tai apua sopivan lahjan valinnassa, ole yhteydessä yritysmyyntiimme, niin me autamme sinua valitsemaan sopivan lahjan työntekijälle.

Tutustu Top 50 -listaamme tai uutuuksiin löytääksesi parhaan lahjan!
Selaa kategorioita
Näytetään: 302
Elämyksiä nähty 60 / 302
Lähestyykö työntekijäsi synttärit? Valmistuiko työntekijäsi juuri uudesta tutkinnosta? Jääkö pitkäaikainen työntekijäsi pian eläkkeelle? Menikö työntekijäsi juuri kihloihin? Tilanteita, joissa sinun tulee työnantajana muistaa työntekijääsi jonkinlaisella lahjalla, on monia: esimerkiksi joulu, synttärit, työvuosipäivä ja eläköityminen. Tästä kategoriasta löydät lukuisia lahjaideoita, jotka soveltuvat lahjaksi työntekijälle jokaisessa tilanteessa.

Elämyslahjakortin ostaminen lahjaksi työntekijälle on helppoa, sillä sinun tulee vain valita sopiva elämys sivuiltamme ja klikata elämys ostoskoriin. Valitse työntekijällesi lahjaksi esimerkiksi cocktailkurssi, huonepakopeli, kuumakivihieronta tai kahvitasting.