Lahja työntekijälle

Etsitkö lahjaa työntekijälle? Valikoimastamme löytyy monia työntekijöille soveltuvia lahjaideoita, olipa kyseessä sitten uusi tai pitkäaikainen työntekijä yrityksessä. Jos tarvitset vinkkejä tai apua sopivan lahjan valinnassa, ole yhteydessä yritysmyyntiimme, niin me autamme sinua valitsemaan sopivan lahjan työntekijälle.
Selaa kategorioita
Näytetään: 233
Elämyksiä nähty 60 / 233
Lähestyykö työntekijäsi synttärit? Valmistuiko työntekijäsi juuri uudesta tutkinnosta? Jääkö pitkäaikainen työntekijäsi pian eläkkeelle? Menikö työntekijäsi juuri kihloihin? Tilanteita, joissa sinun tulee työnantajana muistaa työntekijääsi jonkinlaisella lahjalla, on monia: esimerkiksi joulu, synttärit, työvuosipäivä ja eläköityminen. Tästä kategoriasta löydät lukuisia lahjaideoita, jotka soveltuvat lahjaksi työntekijälle jokaisessa tilanteessa.

Elämyslahjakortin ostaminen lahjaksi työntekijälle on helppoa, sillä sinun tulee vain valita sopiva elämys sivuiltamme ja klikata elämys ostoskoriin. Valitse työntekijällesi lahjaksi esimerkiksi cocktailkurssi, huonepakopeli, kuumakivihieronta tai kahvitasting. Jos et meinaa löytää sopivaa elämystä, valitse työntekijällesi lahjaksi avoin lahjakortti. Avoimella elämyslahjakortilla työntekijäsi saa itse valita sopivan elämyksen yli 1400 elämyksen joukosta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.