Tyhypäivä

Etsitkö ideoita tyhypäivään? Tästä kategoriasta löydät ideoita työntekijöiden työhyvinvoinnin edistämiseen. Jos tarvitset neuvoa tai opastusta tyhypäivän suunnittelussa, ole yhteydessä suoraan yritysmyyntiimme. Katso myös Virkistyspäivä Uusimaa ja Tykypäivä

Yrityslahjoista löydät varmasti sopivia ideoita!

Selaa kategorioita
Näytetään: 269
Elämyksiä nähty 60 / 269
Jos etsit ideoita tyhypäivään, saavuit oikeaan paikkaan! Me autamme sinua järjestämään mieleenpainuvan tyhypäivän. Jokainen työporukka kaipaa silloin tällöin aktiivista tekemistä tyhypäivän muodossa työhyvinvoinnin edistämisen tueksi. Mitä sinun työporukkasi tuumaisi elämyksellisestä tyhypäivästä: esimerkiksi kuplafutiksesta, rentoutuskellunnasta, hyvinvointikoulutuksesta tai ohjatusta retkestä Sipoonkorven kansallispuistoon?

Löydät tästä kategoriasta tyhypäivään soveltuvia aktiviteetteja niin rauhallisesta hauskanpidosta nauttiville kuin myös extremelajien ystäville. Perinteisen tyhypäivän ohjelmaan kuuluu usein ruokailu yhdessä koko työporukan kanssa, mutta se ei yksinään riitä täyttämään onnistuneen tyhypäivän vaatimuksia. Makunystyröitä hemmotteleva ruokaelämys yhdistettynä hauskaan elämykseen on tyhypäiväidea vailla vertaa. Selaa tyhypäiväideoita tältä sivulta ja ole yhteydessä meihin, jos tarvitset apua onnistuneen tyhypäivän suunnittelussa.