Ammunta

Pum pum pum – sihti suoraan, napakymppi tähtäimeen ja pyssyt paukkumaan! Ammuntaelämykset ovat suosittua ajanvietettä, sillä kukapa ei toivoisi elämäänsä pientä jännitystä. Ampumiselämyksissä laitetaan liipasinsormi ja tähtäyskyky koetukselle. Joidenkin mielestä ampuminen on parasta, mitä voi housut jalassa tehdä. Tule kokeilemaan itse tai anna ammuntaelämys lahjaksi!
Selaa kategorioita
Näytetään: 36
Ammunta on täysin turvallinen harrastus. Elämyslahjojen kaikki ammuntaelämykset järjestetään turvallisissa ja valvotuissa puitteissa asiantuntijoiden valvonnassa. Ammunta alkaa aina kattavalla alku- ja turvallisuuskoulutuksella, jonka aikana perehdytään lajin saloihin ja turvallisuuteen. Lähde ammuntaradalle yksin tai yhdessä vaikkapa puolison tai ystävän kanssa!

Elämyslahjojen valikoimasta löydät käsiase- ja pistooliammuntaa Helsingissä, Tampereella, Vantaalla ja Tallinnassa. Ammuntaelämyksistä voi lähteä nauttimaan kaikki täysi-ikäiset henkilöt, jotka kaipaavat uutta harrastusta tai pientä jännitystä elämään. Asehullu ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä ammuntaelämyksistä nauttii kuka tahansa. Ammunta tarjoaa jännittäviä hetkiä ja onnistumisen riemua.