Yrityslahja – mitä ostaa?

yrityslahjat

Yrityslahjojen valinta on aina haasteellinen tehtävä, mutta erityisesti silloin, kun halutaan valita jotain, mikä on henkilökohtaista, ylellistä ja ainutlaatuista. Tavallisin valinta yrityslahjaksi on lahjakortti, ja se ei petä tälläkään kertaa! Tässä artikkelissa esittelemme sinulle lukuisia elämyslahjakortteja, jotka soveltuvat loistavasti yrityslahjaksi.

Elämyslahjat ovat yhä suositumpia yritysten ja yrittäjien keskuudessa. Miksi? Koska ne tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja hetkiä. Ne ovat loistava vaihtoehto yrityslahjoiksi, koska ne ovat persoonallisia ja muistettavia. Lisäksi ne eivät jää nurkkiin pölyttymään kuten monet muut lahjat.

Suosittuja yrityslahjaideoita

Kuten sanottu, yrityslahjojen valinta voi olla haastavaa, mutta onneksi on olemassa monia suosittuja ja arvostettuja lahjaideoita, jotka sopivat täydellisesti niin yhteistyökumppaneille, työntekijöille, asiakkaille kuin myös yritysjohtajille. Jatka lukemista ja löydä täydellinen lahjaidea yrityksellesi:

Illallinen pimeässä

Dinner in the Dark on elämys, joka tarjoaa ainutlaatuisen illalliskokemuksen. Ravintolassa syöminen pimeässä ei ole vain hauskaa ja jännittävää, vaan se myös korostaa aistiemme muita puolia. Ruoka maistuu paremmalta, kun emme näe sitä, ja se voi myös auttaa meitä keskittymään enemmän muihin aisteihin, kuten tuoksuun, makuun ja suutuntumaan.

Illallinen pimeässä on hyvä vaihtoehto yrityslahjaksi, koska se on ainutlaatuinen ja muistettava kokemus. Se on myös hyvä tilaisuus rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta, joten ei ihme, että kyseessä on yksi suosituimmasta yrityslahjasta Elämyslahjojen valikoimassa!

Kylpyläloma

Jokainen meistä on pienen loman tarpeessa, oli kyseessä sitten yhteistyökumppani, työntekijä, asiakas tai yritysjohtaja! Kylpyläloma on loistava tapa rentoutua ja virkistyä. Kylpyläloman aikana yrityslahjan saaja voi nauttia saunoista, altaista ja erilaisista hoidoista. Se on hyvä tapa päästä hetkeksi pois arjen kiireistä ja antaa itselleen aikaa rentoutua ja nauttia.

Saunaelämys

Saunaelämys on suomalainen perinne, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja virkistävän kokemuksen. Saunassa voi rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta. Saunaelämys voi sisältää esimerkiksi saunomista, avantouintia, ruokailua ja saunajuomia sekä miksei myös rentouttavia hoitoja.

Magic Dinner

Magic Dinner on elämys, joka yhdistää ruokailun ja taikuuden. Magic Dinner -illallisen aikana yrityslahjan saaja pääsee nauttimaan hyvästä ruoasta ja samalla seuraamaan taikurin esitystä. Tämä maaginen illallinen on ainutlaatuinen ruokailukokemus, jota ei mahdollista muualla kokea!

Hierontalahjakortti

Yhtä lailla kuin olemme pienen loman tarpeessa, kaipaamme silloin tällöin myös hemmottelua elämiimme! Hierontalahjakortti onkin yksi toivotuimmista yrityslahjoista. Hierontalahjakortilla voi valita esimerkiksi klassista hierontaa tai urheiluhierontaa, mutta myös jonkin eksoottisemman vaihtoehdon, kuten balilaisen hieronnan.

Viinielämys

Viinielämys on viinin ystävien mieleen! Viinielämys voi sisältää esimerkiksi viininmaistelua, gourmet-illallisen laatuviineineen, viinikellariin tai viinitilaan tutustumista sekä tietysti myös viinien valmistukseen perehtymistä. Viinielämys onkin loistava tapa antaa arvostusta ja kiitosta esimerkiksi yhteistyökumppanille tai asiakkaalle.

Shitty Dinner

Shitty Dinner on persoonallinen ja hersyvä liikelahjaidea, joka soveltuu vain todellisille huumoriveikoille. Tämän illallisen aikana on mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta ja samalla seurata komediaesitystä. Tältä illalliselta ei naurua, huumoria ja viihdettä puutu!

Mitä ostaa lahjaksi yrityksen johtajalle?

Yrityksen johtajalle lahjan valinta voi olla erityisen haastavaa, sillä kyseessä on henkilö, jolla on usein jo kaikkea tai ainakin pääsy siihen. Tässä tilanteessa elämyslahjat ovat erityisen hyvä vaihtoehto, sillä ne tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, jota ei voi ostaa rahalla.

Esimerkiksi aiemmin mainitut illalliselämykset ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja lahjaksi yritysjohtajalle. Ne tarjoavat mahdollisuuden mieleenpainuvaan illalliseen, mikä voi olla erityisen tärkeää kiireisen ja stressaavan työn keskellä. Lisäksi ne ovat ylellisiä ja persoonallisia, mikä tekee niistä hyviä vaihtoehtoja yrityksen johtajalle.

Toinen erittäin hyvä lahjaidea on ajoelämys superautolla. Ajoelämys superautolla on ylellinen ja unohtumaton lahjaidea, joka sopii täydellisesti yritysjohtajalle tai kokeneelle liikemiehelle. Tämä elämys tarjoaa mahdollisuuden kokea adrenaliiniryöpyn ja tuntea ylellisyyden tunteen samanaikaisesti.

Ajoelämys superautolla on myös erinomainen valinta yritysjohtajille, jotka ovat kiireisiä ja stressaantuneita. Se tarjoaa mahdollisuuden irrottautua hetkeksi arjen kiireistä ja kokea jotain uutta ja jännittävää. Lupaamme, että tämä lahja säilyy vielä pitkään yritysjohtajan mielessä!

Yli 2000 yrityslahjavaihtoehtoa

Jos haluat yllättää yhteistyökumppanin, työntekijän, asiakkaan tai yritysjohtajan erityisellä ja mieleenpainuvalla tavalla, valitse elämyslahja. Tässä artikkelissa esitellyt elämyslahjat ovat vain muutama esimerkki monista erilaisista elämyslahjoista. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi golfkurssi, rentoutuskellunta, panimovierailu ja kuumailmapallolento.

Yli 2000 erilaisen elämyslahjan valikoimasta löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Muista, että elämyslahjat tarjoavat enemmän kuin vain hetkellisen ilon, ne ovat muistamisen arvoisia kokemuksia. Sopivan elämyslahjan valinta kertoo arvostuksestasi ja huolenpidostasi yrityslahjan saajaa kohtaan. Oli valintasi mikä tahansa, muista, että lahja, joka on henkilökohtainen, ylellinen ja ainutlaatuinen, on aina se paras lahja!

-Essi, Elämyslahjat.fi

Lue myös: Liikelahjakulttuurin ytimessä – miksi elämys on yhä suositumpi liikelahja?