Yrityslahjat asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Etsitkö yrityslahjaa? Meiltä löydät tietysti ainutlaatuisia yrityslahjaideoita, oli kyseessä sitten lahja asiakkaalle tai lahja liikekumppanille. Meiltä löydät ideoita myös virkistyspäiviin tai henkilökunnan palkitsemiseenJos tarvitset neuvoa tai opastusta, älä epäröi olla yhteydessä yritysmyyntiimme

Selaa kategorioita
Näytetään: 304
Elämyksiä nähty 60 / 304
Elämyksellisten yrityslahjojen valikoimasta löydät asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sopivia palkintoja ja tunnustuksia. Meidän mielestämme elämys on täydellinen yrityslahja, kun haluat varmistaa, että asiakkaat ja yhteistyökumppanit tuntevat itsensä aidosti arvostetuiksi. Unohtumattomat elämykset ovat ainutlaatuisia ja lyömättömiä yrityslahjaideoita. Toivottavasti tiedät jo, mikä elämyslahja on, mutta jos et, me kerromme sinulle. Elämyslahjat ovat kokemuksia ja tekemistä, kuten esimerkiksi superautolla ajo, ravintolaillallinen, kuumakivihieronta, rallikyyditys, yöpyminen iglussa tai laskuvarjohyppy. Valikoimastamme löytyy yhteensä yli 1300 erilaista elämysvaihtoehtoa. Elämys on helppo antaa lahjaksi lahjakortin muodossa ja käyttää helposti yrityslahjan saajalle sopivana ajankohtana.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.