Huonepakopelit

Huonepakopeleissä laitetaan tiimihenki koetukselle ja aivonystyrät toimintaan. Onnistuuko lahjan saaja ratkaisemaan mysteerin ja selvittämään tien ulos huoneesta? Huonepakopeleissä ratkaistaan vastaan tulevia pulmia ja yritetään paeta huoneesta tietyn aikarajan kuluessa – jos tiimi ei kykene tähän, he häviävät pelin.

Huonepakopeli on sopiva lahja silloin kun kaivataan jännittävää ja pulssia nostattavaa tekemistä yhdessä. Valitse lahjaksi joku uusista huonepakopeleistämme tai vanhoista suosikeistamme. Näissä huoneissa saa taatusti käyttää luovuutta ja kokea onnistumisen tunteita!

Selaa kategorioita
Näytetään: 103
Elämyksiä nähty 60 / 103
Kello tikittää, on aika yhdistää voimat ja laittaa selviytymistaidot testiin! Huonepakopelissä on yksi tavoite, päästä ulos lukitusta huoneesta sinne piilotettujen vihjeiden avulla (yleensä odottamattomissa paikoissa), yhdistelemällä palapelin paloja, selvittämällä arvoituksia ja murtamalla koodeja. Pelissä laitetaan älykkyys ja yhteistyötaidot testiin oikein toden teolla! Useiden eri teemojen ja vaikeustasojen ansiosta huonepakopelien joukosta löytyy jokaiselle jotakin iästä ja ryhmän koosta riippumatta aina kauhuhuoneista vankilapakoihin. Valikoimastamme löydät hauskoja ja innostavia huonepakopelikokemuksia ympäri Suomen. Oletteko valmiita ratkaisemaan mysteerin löytääksenne tien ulos huoneesta? Ehdittekö pakenemaan ennen kuin ovet lukkiutuvat lopullisesti?
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.