Polttarit

Polttareissa on yleisesti ollut tapana morsiamen tai sulhasen rohkeuden testaaminen. Polttareihin saa sopivasti lisämaustetta uudenlaisella ja erilaisella elämyksellä, joka ei varmasti unohdu. Elämyslahjojen kautta voitte luoda polttarisankarille unohtumattoman elämyksen aivan täysin polttarisankarin tai polttariporukan toiveiden mukaisesti.

Valikoimistamme löydät polttarielämyksiä niin koko porukalle kuin pelkälle sankarillekin. Polttarisankarin rohkeutta voi testata vaikka tandemhypyllä, rallikyydityksellä tai karting-ajolla. Rauhallisempaan menoon koko porukalle esimerkiksi kokkikoulu, raakasuklaatyöpaja, huonepakopeli tai limusiinikuljetus. Katso myös polttarit naiselle ja polttarit miehelle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 671
Elämyksiä nähty 60 / 671
Jos olet vastuussa tämän erityisen päivän järjestämisestä, elämyslahjat voivat antaa ideoita polttaripäivän järjestämiseen. Ne voivat myös toimia oivallisina polttarilahjoina, jotka ovat hauskoja ja erilaisia. Polttareiden tulee heijastaa sitä, millainen henkilö juhlakalu on. Häät voivat olla stressaavia erityisesti morsiamelle, jos kaiken halutaan olevan täydellistä. Polttarit voivat parhaimmillaan toimia rentouttavana juhlana ennen varsinaisia häitä. Hyviä polttarilahjoja tai -ideoita voivat olla esimerkiksi hieronnat tai ravintolaillalliset. Kokemus ylellisessä wellness-pyhäkössä on täydellinen tapa juhlia esimerkiksi tulevan morsiamen kanssa samalla rentoutumalla koko porukalla. Elämyslahjat tarjoavat laajan valikoiman polttarilahjaideoita niin naisille kuin miehille.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.