Isänpäivälahja ukille

Onko etsinnässä isänpäivälahja ukille? Tältä sivulta löydät monipuolisen valikoiman isänpäivälahjavinkkejä kaikenikäisille ukeille. Yli 1600 elämyksen kasvava valikoima takaa sen, että elämyksellisiä isänpäivälahjavaihtoehtoja löytyy myös ukeille. Jos ukin vauhti on jo hieman hidastunut, hänelle voisi soveltua jokin rauhallisempi elämys, kuten illalliselämys. Jos ukki on täydessä terässä, hänelle voisi toimia jokin hauska aktiviteetti tai jopa extreme-elämys. 

Katso myös lahja isoisälle ja isänpäivälahja isoisälle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 519
Elämyksiä nähty 60 / 519

Mitä isänpäivälahjaksi ukille?

Kaikkien isien ja ukkien yhteistä juhlapäivää eli isänpäivää vietetään marraskuussa joka vuosi. Isänpäivän luonteeseen kuuluu, että isejä ja ukkeja muistetaan ja kiitetään isänpäivälahjoilla. Joten jos etsit sopivaa isänpäivälahjaa ukille, olet oikeassa paikassa!

Elämys luonnossa ja ulkoilmassa isänpäivälahjaksi ukille

Jos ukki viihtyy luonnon helmassa ja ulkoilmassa, hän arvostaisi taatusti virkistävää ja rauhallista luontoelämystä. Luontoelämyksiä löytyy sekä rauhallisempaan että aktiivisempaan makuun. Miten olisi esimerkiksi kalastusretki, karhujen katselu, mökkimajoitus, alpakkapatikka tai opastettu luontoretki? 

Gourmet-elämys lahjaksi ukille isänpäivänä

Tiedät ehkä sanonnan "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta", ja tämä tietysti pätee myös ukkiin. Jokainen ukki viihtyy taatusti hyvän seuran kera ruokapöydän ääressä, joten lähde yhdessä ukin kanssa nauttimaan maistuvasta gourmet-elämyksestä. Ravintolalahjakortti on hyvä vaihtoehto, mutta myös illallinen pimeässä soveltuisi erinomaisesti isänpäivälahjaksi ukille.