Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Lahjat monelle

Sanotaan, että porukassa tyhmyys tiivistyy – tai ainakin hauskuus! Porukalla on usein hankala sopia yhteisiä tapaamisia, sillä kaikilla on omat juttunsa ja kiire pukkaa päälle. Elämyksien avulla saatte laatuaikaa yhdessä porukassa ja uusia kokemuksia jaettavaksi, joko isossa tai pienemmässä porukassa. 

Huonepakopeliä, hohtogolfia, kartingia vai drinkkikurssia? Te päätätte! Jos et ole varma, mikä olisi se parhain vaihtoehto, voit ostaa lahjakortin. Ei muuta kun kaverit kainaloon ja kohti antoisia elämyksiä! Katso myös lahjat perheelle, lahjat ystäville ja lahjat työporukalle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 877
Elämyksiä nähty 60 / 877

Lahjat monelle

Yhdessä on aina hauskempaa ja elämykset ovat aina mukavampia yhdessä koettuna! Etsitkö lahjaideoita suuremmalle porukalle, esimerkiksi lahjaa perheelle tai ystäväporukalle? Elämyslahjojen valikoimasta löytyy hauskoja kokemuksia isommillekin ryhmille.

Hauskaa tekemistä pienelle tai isolle porukalle

Miltä kuulostaisi panimovierailu? Tai olisiko vesijettivuokraus kuumana kesäpäivänä Turun saaristossa enemmän teidän ryhmänne mieleen? Haluaisiko porukkanne kuulla Helsingin synkkiä ja kuohuttavia rikostarinoita Murhakävelyllä? Tutustu lahjaideoihimme ja löydä kokemus, jonka voitte jakaa yhdessä porukalla.

Elämys ryhmälle

Lahjan valitseminen monelle voi olla vaikeaa. Haluaisit tietysti, että kaikki viihtyvät ja nauttivat, ja että heillä on todella hauskaa valitsemasi tekemisen parissa. Onneksi elämysvalikoimamme on laaja ja löydät taatusti jokaista ryhmän jäsentä miellyttävän elämyksen iästä ja mielenkiinnon kohteista riippumatta. Tältä sivulta löydät lähes 500 elämystä, jotka sopivat ryhmille.

Suosituimmat lahjaideat monelle

Suosituimpia lahjaideoita ryhmille ovat huonepakopelit, koskenlasku, kuplafutis sekä luonto-, kalastus- ja veneretket. Jos kaipaat apua lahjan valinnassa tai haluaisit kysyä jotakin, autamme mielellämme. Löydät monipuolisimmat lahjaideat monelle meidän valikoimastamme, tsemppiä lahjan valintaan!