Lahjat monelle - Yhteisiä muistoja!

Sanotaan, että porukassa tyhmyys tiivistyy – tai ainakin hauskuus! Porukalla on usein hankala sopia yhteisiä tapaamisia, sillä kaikilla on omat juttunsa ja kiire pukkaa päälle. Elämyksien avulla saatte laatuaikaa yhdessä porukassa ja uusia kokemuksia jaettavaksi, joko isossa tai pienemmässä porukassa. 

Huonepakopeliä, hohtogolfia, kartingia vai drinkkikurssia? Te päätätte! Jos et ole varma, mikä olisi se parhain vaihtoehto, voit ostaa lahjakortin. Ei muuta kun kaverit kainaloon ja kohti antoisia elämyksiä! Katso myös lahjat perheelle, lahjat ystäville ja lahjat työporukalle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 521
Elämyksiä nähty 60 / 521
Yhdessä on aina hauskempaa ja elämykset ovat aina mukavampia yhdessä koettuna! Etsitkö lahjaideoita suuremmalle porukalle? Elämyslahjojen valikoimasta löytyy hauskoja kokemuksia isommillekin ryhmille. Miltä kuulostaisi panimovierailu ja neljän oluen tasting Stadin Panimolla? Tai olisiko vesijettivuokraus kuumana kesäpäivänä Turun saaristossa enemmän teidän ryhmänne mieleen? Haluaisiko porukkanne kuulla Helsingin synkkiä ja kuohuttavia rikostarinoita Murhakävelyllä? Tutustu lahjaideoihimme ja löydä kokemus, jonka voitte jakaa yhdessä porukalla.

Lahjan valitseminen monelle voi olla vaikeaa. Haluaisit tietysti, että kaikki viihtyvät ja nauttivat, ja että heillä on todella hauskaa valitsemasi tekemisen parissa. Onneksi elämysvalikoimamme on laaja ja löydät taatusti jokaista ryhmän jäsentä miellyttävän elämyksen iästä ja mielenkiinnon kohteista riippumatta. Tältä sivulta löydät lähes 500 elämystä, jotka sopivat ryhmille. Jos kaipaat apua lahjan valinnassa tai haluaisit kysyä jotakin, autamme mielellämme. Löydät monipuolisimmat lahjaideat monelle meidän valikoimastamme, tsemppiä lahjan valintaan!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.