Lahjaideat tilaisuuden mukaan - onnittele kunnolla

Mieti tarkkaan minkälaisen lahjan valitset. Suosituimpia lahjaideoitamme ovat esimerkiksi ruokaan liittyvät elämykset, kuten illallinen pimeässä tai Dinner in the Sky. Suomalaisten kestosuosikkeja ovat myös autourheiluun liittyvät elämykset, esimerkiksi ralliajo, Ferrari-kokeilu tai crosskart.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1415
Elämyksiä nähty 60 / 1415
Onko tuttavapariskuntasi kihlautunut hiljattain? Lähestyykö läheisesi häät? Juhlistaako ystäväsi pian pyöreitä syntymäpäiviä? Läheisesi juhlapäivä lähestyy, mutta et tiedä mitä antaisit lahjaksi. Tuttu tunne, mutta ei hätää, olet tullut oikeaan paikkaan. Kalenterivuoden aikana on monia eri tilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia, joista jokaiseen kuuluu omat tapansa ja lahjakultuurinsa. Aina voi myös ilmaantua uusia ja yllättäviäkin syitä juhlia. Tältä sivulta löydät kaikki yli 1300 lahjaideaamme. Ei ole olemassa parempaa tapaa onnitella läheistäsi juhlapäivän kunniaksi, kuin antaa hänelle lahjaksi elämyslahja. Selaa lahjavalikoimaamme ja löydä upea elämyslahja läheisellesi. Olipa kyseessä sitten veljen syntymäpäivä, vanhempien tupaantuliaiset tai vaikkapa siskon valmistujaisjuhlat, löydät taatusti valikoimastamme sopivan elämyksen lahjaksi. Tarjoamme elämyksellisiä lahjaideoita jokaiseen tilanteeseen.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.