Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fobia Room Escape 4:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fobia Room Escape 4:lle

Turku
4 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Aivopähkinöitä ja jännittäviä hetkiä 60 minuutissa

Pakopelihuoneessa ryhmänne ratkoo tehtäviä, joiden avulla selvitätte tienne pois erikoisvarustellusta teemahuoneesta ennalta määrätyssä ajassa. Haasta itsesi ja ystäväsi ja selvitä, onko teistä selviämään pelihuoneen arvoituksista.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys on maksimissaan 60 minuuttia kestävä huonepakopeli neljälle henkilölle, joiden täytyy työskennellä yhdessä pelin läpäisemiseksi. Lahjan saajan valittavana on yksi kahdesta pelihuoneesta:

Psycho: vanhan mielenterveyshoitolan tarina

Olette ryhmä toimittajia, joiden tavoitteena on tutkia vanhan mielenterveyshoitolan arvoituksellinen tarina. Kyseinen pieni hoitola oli keskittynyt mielenterveyspotilaiden tutkimiseen ja innovatiivisten hoitomenetelmien kehittämiseen.

Eräänä päivänä tarkastajat ilmestyivät ennaltasuunnittelemattomalle kontrollikäynnille kyseiseen hoitolaan. Heidän suureksi hämmästyksekseen ainoana löydöksenä paikan päältä oli lääkärin ruumis ja siihen liittyvät väkivallan merkit. Tapahtuman selvittelyä on osittain vaikeuttanut se, että osa tutkimusasiakirjoista on hävinnyt tapahtuman jälkeen. Tapaus on jäänyt ratkaisematta aina meidän päiviimme asti.

Nyt teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus selvittää tämä mysteeri. Käytössänne on kaikki materiaalit, jotka tapahtumapaikalta löytyvät ja ehkä enemmänkin. Mitä hoitolaitoksessa on tapahtunut? Kuka on murhannut lääkärin? Onko tekijä vieläkin vapaalla jalalla ja mihin potilaat ovat joutuneet?

Kuolemantuomio: Death sentence

Olette ryhmä turisteja lomamatkalla Pohjois-Koreassa. Tutkitte paikkoja ja kuvaatte teitä kiehtovia kohteita. Yllättäen paikalle ilmestyy armeijan ajoneuvo ja teidät kuljetetaan kuulusteluihin. Kuulusteluissa selviää, että teitä epäillään vakoilemisesta ja määrätään kuolemantuomioon ilman todisteita ja tutkintaa.

Teidät sijoitetaan paikalliseen vankilaan ja kerrotaan, että tuomio pannaan täytäntöön tasan tunnin kuluttua.
Miten toimitte? Odotatteko tuomiotanne toimettomina vai keräättekö itsenne ja yritätte päästä tästä helvetistä pois?

Teillä on tasan 60 minuuttia aikaa. Selviytykää ulos selleistä ja paetkaa vankilasta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat aivonystyröilleen kutkuttavaa tekemistä hyvässä seurassa. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua peliin aikuisen seurassa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.