Henkilökohtainen kauneuskonsultti

1 2 3 4 5 (0)
Ympäri Suomen
1 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kauneuden kohottamista ammattilaisten opastamana

Glamlin on henkilökohtainen meikkitaitelija, kauneusstylisti ja föönaaja. Kyseessä on uudenlainen verkossa toimiva kauneuspalvelu, joka hemmottelee, toteuttaa lahjan saajan kauneustoiveita ja ratkaisee kauneudenhoitoon liittyviä ongelmia.

Lahjan vastaanottaja saa neuvoja, vinkkejä sekä hänelle valitut kosmetiikkatuotteet kotiinkuljetettuna. Toisin sanoen Glamlin tekee kauneusunelmista totta ja auttaa asiakastaan löytämään tarvitsemansa tuotteet; oli kyse sitten meikeistä, hiuksista tai ihonhoidosta. Glamlin tekee kauneusostoksista helppoja ja nautittavia.

Mitä elämyslahjat sisältää?

Lahjan saaja täyttää kauneusprofiilinsa Glamlin.fi-sivustolla, jonka pohjalta alkaa lahjan saajan henkilökohtainen konsultointi. Keskustelu käydään Messengerissä tai puhelimitse. Kaikki Glamlin-konsultit ovat koulutettuja estenomeja, joiden tärkeimpänä tavoitteena on löytää ratkaisut kaikkiin mahdollisiin kauneusongelmiin sekä luoda käyttäjille ihastuttavia lopputuloksia.

Sivuston käyttämä tekoäly ja kauneuskonsultti valitsevat Kauneusprofiilin ja keskustelun pohjalta valikoiman asiakkaan ihotyypille, hiuksille, tyylille ja budjetille sopivia tuotteita. Glamlin-kokemus sisältää:

  • Henkilökohtaisen kauneuskonsultaation ammattilaisen tekemänä
  • Asiakkaalle valitut ja räätälöidyt tuotteet (arvo 120 €)
  • Ylellisen ja täysin personoidun kauneudenhoitokokemuksen

Kenelle elämyslahja sopii?

Glamlin soveltuu kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa tai ovat kiinnostuneita ulkonäöstään. Glamlin tarjoaa henkilökohtaista palvelua kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelun ovat löytäneet niin vastavalmistuneet nuoret, kiireiset kotiäidit, työssäkäyvät kuin myös jo eläkkeellä olevat naiset. Sivuston käyttäjiksi sopivat kaikki, jotka kaipaavat piristystä arkeensa tai helpompaa tapaa ostaa uutta kosmetiikkaa.


Sijainti

Ympäri Suomen

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 konsultaatio

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.