Kodin Bagua Fengshuin mukaan

1 2 3 4 5 (0)
Koko Suomi
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kodin Bagua Fengshuin mukaan

Kodin Bagua sopii kenelle tahansa, joka on Kodin Baguan eli kodin eri alueista ja niiden
merkityksistä kiinnostunut ja/tai fengshuista.
Kodin Baguan myötä lahjan saaja saa henkilökohtaisen keskustelun myötä näkemyksen siitä miten bagua asettuu hänen kotiinsa eli kodin eri tiloihin ja mikä on sen merkitys lahjan saajan elämään. Siinä voidaan katsoa niin eri elementtien kuin värienkin vaikutusta kodissa kuin huonekalujen sijoittelua. Eli esimerkiksi sijoittuuko lahjan saajan baguan rakkausalueelle wc ja jos, niin mitä sille voisi tehdä? Tai onko vaurausnurkkaus huoneessa, jota käytetään varastona ja miten tilanne voidaan pelastaa?
Baguan eri alueet kuvastavat erilaisia energioita, jinin ja yangin vuorovaikutusta, elementtien ja värien harmoniaa ja niihin vaikuttavia elämän eri osa-alueita. Hyvä tilaisuus siis kohottaa positiivisen chin-virtausta kotonaan vaivatta puhelimessa jutellen asiantuntijan avulla. Lahjan saaja saa paljon henkilökohtaisia vinkkejä niin kodin sisustuksen suunnittelussta kuin myös symbolien ja kuvien merkityksestä kodissaan.

Mitä elämyslahja sisältää?

Palveluntuottajalle toimitetaan etukäteen sähköpostitse kodin pohjapiirustus yhteistietoineen. Lahjan saaja voi myös lähettää halutessaan muutamia kuvia kodin eri tiloista tai mahdollisista ongelmakohdista. Samoin voi kertoa lyhyesti onko jotani erityistä mihin toivoisi Kodin Baguan näkemystä erityisesti.
Näiden mukaan palveluntuottaja tekee etukäteen laskelmia ja sovittuna aikana soittaa lahjan saajalle. Tunnin mittaisessa keskustelussa käydään läpi Kodin Baguan merkitys ja muita sisustukseen liittyviä, esille tulevia asioita ja lahjan saaja saa keskustelun myötä uusia ideoita kodin viihtyisyyteen mitä toteuttaa kotonaan myöhemmin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kodin Bagua Fengshuin mukaan sopii kenelle vaan, joka toivoo kotiin vähän uutta energiaa ja/tai on kiinnostunut siitä mitä baguan eri alueet kuvastavat ja mitä ne tilat hänen kodissaan merkitsevät. Sopii myös kiireiselle ihmiselle, joka saa lyhyessä ajassa keskustellen paljon uusia ajatuksia ja uutta näkemystä ja hyvää virtausta kotiin.


Sijainti

Koko Suomi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Palveluntuottaja on koulutettu Fengshui konsultti. Elämyslahjaan sisältyy tunnin mittainen puhelinkeskustelu Kodin Baguaan liittyen sovittuna aikana lahjan saajalle. Lahjan saaja toimittaa kodistaan A4-muotoisen pohjapiirustuksen ja haluamiaan kuvia kodin eri tiloista. Lisäksi lahjan saaja voi lähettää muutamia kysymyksiä sekä tiedon keitä kotona asuu yhteystietojensa kera etukäteen sähköpostitse palveluntuottajalle.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.