Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kodin Bagua Fengshuin mukaan

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kodin Bagua Fengshuin mukaan

Koko Suomi
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Positiivista energiaa kotiin

Onko läheisesi kiinnostunut kotinsa fengshuista? Kodin Baguan myötä lahjan saaja saa henkilökohtaisen keskustelun myötä näkemyksen siitä, miten bagua asettuu hänen kotiinsa ja mikä on sen merkitys lahjan saajan elämään. Baguassa tarkastellaan huonekalujen sijoittelua sekä elementtien ja värien vaikutusta kodissa.

Baguan eri alueet kuvastavat erilaisia energioita, jinin ja yangin vuorovaikutusta, elementtien ja värien harmoniaa sekä niihin vaikuttavia elämän eri osa-alueita. Elämyslahja auttaa lahjan saajaa kohottamaan kotinsa positiivista chin-virtausta asiantuntijan puhelimitse antamien yksilöllisten neuvojen avulla. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Palveluntuottajalle toimitetaan etukäteen sähköpostitse kodin pohjapiirustus yhteistietoineen. Lahjan saaja voi myös lähettää halutessaan muutamia kuvia kodin eri tiloista tai mahdollisista ongelmakohdista. Näiden pohjalta palveluntuottaja tekee etukäteen laskelmia ja sovittuna aikana soittaa lahjan saajalle. 

Lahjan saaja saa paljon henkilökohtaisia vinkkejä niin kodin sisustuksen suunnittelussa kuin myös symbolien ja kuvien merkityksestä kodissaan. Tunnin mittaisessa keskustelussa käydään läpi Kodin Baguan merkitys ja muita sisustukseen liittyviä, esille tulevia asioita ja lahjan saaja saa keskustelun myötä uusia ideoita kodin viihtyisyyteen myöhemmin toteutettavaksi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kodin Bagua sopii kaikille kotinsa fengshuista kiinnostunelle läheisille, jotka toivovat kotiinsa uutta energiaa. Sopii myös kiireiselle ihmiselle, joka saa lyhyessä ajassa keskustellen paljon uusia ajatuksia ja näkemyksiä kotinsa energiavirtoihin.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Koko Suomi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Palveluntuottaja on koulutettu fengshui-konsultti. Elämyslahjaan sisältyy tunnin mittainen puhelinkeskustelu kodin baguaan liittyen sovittuna aikana lahjan saajalle. Lahjan saaja toimittaa kodistaan A4-muotoisen pohjapiirustuksen ja haluamiaan kuvia kodin eri tiloista. Lisäksi lahjan saaja voi lähettää muutamia kysymyksiä sekä tiedon siitä, ketä kotona asuu, yhteystietojensa kera etukäteen sähköpostitse palveluntuottajalle.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.