Opas Gin & Tonicin maailmaan

1 2 3 4 5 (2)
Helsinki
1 henkilöä

59 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Opas Gin & Tonicin maailmaan

Luuleeko ystäväsi jo tietävän kaiken gineistä, vai onko tonic hänelle täysin vieras käsite? Mitä on Napue, josta niin paljon puhutaan ja mitä sen kanssa kuuluisi nauttia? Mitä vaaditaan, että alkoholia voi kutsua giniksi?

Näihin kysymyksiin saadaan vastaukset elämyksellisellä Gin & Tonic -oppitunnilla, jossa perehdytään maistelemisen kautta erilaisten ginien ja tonic-vesien maailmaan. Vaikka G&T olisi aiemmin täysin vieras käsite, on ystävälläsi nyt tilaisuus päästä tutustumaan yhteen maailman tunnetuimmista koktaileista kunnolla Pohjanmaan kautta. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy? 

Tähän noin 1,5–2 tuntia kestävään koulutuskokonaisuuteen sisältyy katsaus erilaisten ginien maailmaan sekä niiden maistelua. Luvassa on tasokas Gin & Tonic -tasting kuudella eri ginillä ja tonicilla baarialan ammattilaisten vetämänä. Koulutuksessa myös vertaillaan erityylisiä ginejä ja annetaan vinkkejä siihen, kuinka giniä voi nauttia myös kotoa löytyvien raaka-aineiden kanssa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja on tarkoitettu kelle tahansa yli 18-vuotiaalle, joka on kiinnostunut tasokkaista alkoholijuomista ja niiden valmistamisesta. Aikaisempaa kokemusta alkoholijuomista tai niiden käsittelystä ei tarvita.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1,5-2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Järjestettävät päivät ilmoitetaan lahjakortin ostaneille uutiskirjeitse. Elämyksen ikäraja on 18 vuotta.


Palvelun toteuttaja


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Janne

Yllättävän mielenkiintoinen ja juomat maistuivat

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.