Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tandemhyppy Virossa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tandemhyppy Virossa

Rapla
1 henkilöä

220 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
220 €

Klassinen elämyslahja, joka jokaisen on koettava kerran

Tässäpä lahja, jollaista ei moni ole saanut! Tandemhyppy suoritetaan hyppäämällä lentokoneesta noin 3 000 metrin korkeudesta. Heti hypyn ensihetkistä voi kokea sen oleellisimman tunteen, nimittäin vapaapudotuksen tarjoaman adrenaliiniryöpyn.

Tandemhyppy on turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman alkeiskurssin käymistä. Hyppymestari vastaa koko hypyn ajan molempien turvallisuudesta, joten lahjan saaja voi vain keskittyä vauhdin huumaan ja maisemien katseluun varjon varassa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyksen alussa suoritettava hyppyyn valmistautuminen ja valmennus kestävät noin 15 minuuttia. Kokenut hyppymestari kertoo osallistujalle, miten kokemuksesta saa eniten iloa irti. Hypyn ajaksi lahjan saaja kiinnitetään valjailla hyppymestariin, joka suorittaa hypyn ja ohjaa varjoa laskeuduttaessa ja taivaalla liideltäessä. Paikan päällä voi myös sopia elämyksen kuvausmahdollisuudesta. 

Hyppymestari huolehtii lahjan saajan turvallisuudesta koko hypyn ajan.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tandemhyppy on lahjojen lahja minkä tahansa juhlan kunniaksi ja esimerkiksi erinomainen polttariyllätys. Lahjan saaja tulee takuulla muistamaan koko ikänsä, keneltä lahja saatiin – eikä itse kokemuskaan unohdu koskaan.

Normaali terveys riittää hyppäämiseen, mutta tandemhyppääjän on oltava täysi-ikäinen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Rapla

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Nyrkkisäännön mukaan hyppy on mahdollinen, jos taivaasta näkyy yli puolet ja tuuli on alle 10 m/s. Mikäli hyppypäivän aamuna näyttää siltä, ettei hyppyä päästä missään tapauksessa suorittamaan, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Lisätiedot

Alle 18-vuotiailta vaaditaan vanhempien kirjallinen suostumus. Kokoraja on 110 kg / 2 m. Promilleraja on nolla - jos promilleja löytyy, hyppy perutaan eikä palveluntarjoajalla ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee, jos hyppääjä on antanut itsestään tai hyppykunnostaan virheellistä tai epäuskottavaa tietoa.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.