Illallislahjakortti - lahja makujen maailmaan

Illallislahjakortti on oiva lahja lähes kenelle tahansa. Illallisen tarjoaminen ravintolassa on perinteinen lahja ja varma valinta, josta lahjan saajakin yleensä ilahtuu. Lahja voi olla perinteinen illallinen kynttilän valossa mutta yhtä hyvin myös viinitasting, lähiruokaelämys tai vaikkapa hyvän suklaan ja kahvin maisteleminen. "Mitä syötäisiin?" ei ole ainoa pohdinnan aihe, kun mietitään osuvaa ruokalahjaa. Joskus on aivan yhtä tärkeää kysyä myös: "Miten ja missä syötäisiin?"

Selaa kategorioita
Näytetään: 105
Elämyksiä nähty 60 / 105

Ravintolalahjakortti toimii tilanteessa kuin tilanteessa

Oletko ruoan ystävä? Tai ehkä tiedät jonkun, joka rakastaa ruokaa enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa? Selaa erilaisia ravintolaillallisia, jotka toimivat erinomaisena lahjana jokaisessa tilanteessa, oli kyseessä sitten häälahja, syntymäpäivälahja, liikelahja tai naistenpäivälahja.

Illallinen ravintolassa lahjaksi

Meiltä löydät paljon erilaisia makuelämyksiä. Löydä juuri itsellesi paras gourmet-kokemus, joka täyttää makuhermosi. Jos olet aina itse harrastamassa hienoja ruokaravintoloita, illalliset ravintolassa sopivat myös lahjaksi. Olitpa selailemassa erilaisia ruokailumahdollisuuksia, lahjoja ystäville tai haluat viettää hauskan päivä jonkun läheisen kanssa, illallisen ravintolassa sopivat näihin tilaisuuksiin. Tutustu ravintolaillallisten valikoimaamme.

Vaihtelua perinteiselle ravintolaillalliselle

Muista myös erikoiset illalliselämykset Magic Dinner, illallinen pimeässä ja Shitty Dinner, jotka tarjoavat vaihtelua perinteisille ravintolaillallisille viihdettä unohtamatta. Nämäkin illalliset järjestetään huippuravintoloissa!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.