20. hääpäivälahja

Voi että, jo 20 yhteistä vuotta avioliittoa takana... Miten aika meni niin nopeasti? Posliinihääpäivä on todella erityinen häiden vuosipäivä, sillä se osoittaa, että mikään ei todella voi erottaa teitä. Voisi sanoa, että olette kuin luodut toisillenne. Mutta miten juhlia tätä erityistä hääpäivää? Mitä antaa toisillenne muistoksi, jotta voitte uudelleen kokea ne kaikki yhteiset erityiset hetket ja tuntea uudelleen ne kaikki tunteet, jotka liittyivät teidän ensimmäiseen tapaamiseenne? Alla on joitakin mielenkiintoisia lahjaideoita 20-vuotishääpäivää varten.

Selaa kategorioita
Näytetään: 496
Elämyksiä nähty 60 / 496

Mitä hankkia lahjaksi 20-vuotishääpäivänä?

Todella ainutlaatuisen lahjaidean löytäminen 20-vuotishääpäivää varten ei aina ole helppo tehtävä. Loppujen lopuksi kyse on unohtumattomien hetkien tarjoamisesta omalle kullallesi tai läheisillesi, jotka haluat muistella hääpäivälahjaa vielä monien vuosien ajan.

Kuumailmapallolento sopii 20-vuotishääpäivään täydellisesti. Voiko olla mitään parempaa kuin yhteinen taivaallinen matka, jolla yhdessä rakkaasi kanssa voitte ihailla upeita näkymiä? Valitsemalla tämän kokemuksen yllätät ja ihastutat lahjan saajan.

Tällainen lahja 20-vuotishääpäiväksi on todellinen unelman täyttymys, sillä se mahdollistaa romanttisten hetkien jakamisen. Tiesitkö, että kuumailmapallolla voi lentää sekä talvella että kesällä? Vaihtoehtoja siis riittää, ja jokainen vuodenaika tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia.

Toinen mahtava lahjaidea 20-vuotishääpäiväksi on kylpyläpaketti. Syvää rentoutumista ylellisessä kylpylässä - tämä on nautinto, josta harva kieltäytyy. Kylpylöiden yhteydessä toimivat hoitolat tarjoavat tilaisuuden huolehtia kehosta ja antaa sille hetken syvää rentoutumista. Kynttilöiden tuoksu ja rauhoittava musiikki hellivät muita aisteja ja auttavat rentouttamaan mielenkin.

Yhteinen iltapäivä tai viikonloppu kylpylässä on myös loistava tilaisuus viettää aikaa kahden kesken. Tällainen lahjaidea erityisesti nykypäivän kiireisessä elämänrytmissä on erinomainen valinta. Eri pakettien puitteissa voit valita laajasta valikoimasta kylpyläpaketteja sekä erilaisia hierontoja, kuorintoja, kasvo- ja käsihoidoja sekä kellunta- tai saunaelämyksiä. Todella rentouttava 20-vuotishääpäivä tiedossa! 

Hauskat lahjat 20-vuotishääpäiväksi

Haluatko vähän hullutella ja antaa hauskan lahjan 20-vuotishääpäiväksi? Jos kyllä, niin kirveenheitto on täydellinen valinta. Kuten saattaa arvata, kyseessä on urheilulaji, joka juontaa juurensa viikingeiltä.

Pelkkä nimi jo selittää tämän lajin perusajatuksen, mutta sen syvempi osa ei ole niin yksinkertainen. Oikean kirveenheittotekniikan oppiminen voi viedä hetken, mutta se antaa uskomatonta tyydytystä. Tämä on loistavaa viihdettä, joka tarjoaa paljon tunteita, joten se on hyvä idea hauskaksi lahjaksi 20-vuotishääpäiväksi kaikille adrenaliinin ystäville ja uusista haasteista pitäville.

Lisäksi, jos sinä tai läheisesi pidätte vähän kilpailemisesta keskenänne, tulet pitämään tästä vielä enemmän. Tietenkin koko ajan olette kokeneiden ohjaajien valvonnassa, joten ainoa asia, mistä sinun täytyy huolehtia, on se, ettei tämä peli ime teitä mukaansa kokonaan.

Mikä muu toimisi 20-vuotishääpäivälahjana? Yksi ehdotuksemme on tankkiajo. Miksi tämä on hyvä ja hauska idea? Koska se on hyvin perinteinen, tarjoaa paljon unohtumattomia kokemuksia ja todella yllättää läheisesi.

Esterata (tai vesireitti) on valmisteltu siten, että nämä koneet voivat näyttää, mihin ne pystyvät, ja samalla tarjota paljon adrenaliinia ja hauskanpitoa. Jos siis mietit, minkä lahjan valitset 20-vuotishääpäiväksi, tämä valinta on loistava.

Lahjan saajoja odottaa reitti, joka on täynnä mäkiä, rotkoja, mutkia ja erilaisia esteitä, joten se tarjoaa kunnon adrenaliinipiikin. Tällainen kokemus tekee vaikutuksen kaikkiin, ei ainoastaan sotilaskaluston ystäviin! 

Mielenkiintoiset lahjaideat 20-vuotishääpäivää varten

Valokuvaussessiot ovat hieno lahja moniin tilanteisiin, joten ne toimivat myös 20-vuotishääpäivän lahjoina erinomaisesti. Kukapa ei haluaisi ikuistaa yhteisiä erityisiä hetkiä muistoksi?

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari kameran edessä, jotta koko tapahtuma olisi onnistunut. Kokenut valokuvaaja huolehtii mukavasta ilmapiiristä kuvauksissa, kun taas lahjan saajat voivat keskittyä siihen, mikä on mieluisinta - valitsemaan oikeat asusteet ja poseeraamaan.

Kuvaussessio voidaan järjestää usein eri paikoissa. Voit valita ulkokuvaukset tai studiokuvaukset sekä kuvauksia erilaisilla tietyillä teemoilla. Riittää, että valitset yhden niistä ja annat läheisillesi todella erityisiä ja unohtumattomia hetkiä.

Mitä muita lahjoja 20-vuotishääpäivänä voi pitää mielenkiintoisina? Mielestämme erinomainen idea on viikonloppuloma. Hotelleja on saatavilla ympäri Suomea ja Viroa, ja jokainen niistä tarjoaa sopivan mukavuuden ja tilan rentoutumiseen.

Riippuen siitä, millainen ympäristö auttaa läheisiäsi rentoutumaan eniten, voit valita oleskelun kaupungissa tai luonnon läheisyydessä. Loppujen lopuksi puhutaan todella erityisestä päivästä - posliinihääpäivästä, ja lahjan tähän tilaisuuteen tulisi ihastuttaa ja yllättää.

Jos kuitenkin haluat, että 20-vuotishääpäivän lahjasi tarjoaa mahdollisuuden rentoutua luonnon helmassa, yöpyminen jokilaivalla tai puumajassa toimii erinomaisesti. Viikonloppuloma on aina toivottu lahja! Juuri siksi erilaiset viikonloppulomat ovat erinomaisia lahjoja 20-vuotishääpäivänä!