Vuosipäivälahjat

Lähestyykö oma, vanhempiesi tai vaikkapa ystäväpariskunnan vuosipäivä? Elämyslahjalla on helppo ilahduttaa - miltä kuulostaisi vaikkapa Illallinen pimeässä tai lento kevytlentokoneella? Monenlaisia vaihtoehtoja on tarjolla - vauhdikkaita, rentouttavia ja romanttisia. Mistä lahjan saajat pitävät?

Vuosipäivää on mukava juhlia vaikkapa romanttisen lomakokemuksen ääressä. Suosittuihin lahjoihin kuuluukin erilaiset kylpylälomat sekä hotellien romantiikkapaketit kaikilla mukavuuksilla. Lisää hyviä lahjaideoita löydät häälahjoista ja hääpäivälahjoista.

Selaa kategorioita
Näytetään: 437
Elämyksiä nähty 60 / 437

Mitä vuosipäivälahjaksi?

Olipa sitten sinun ja rakkaasi vuosipäivä tai tiedät jonkun toisen onnellisen parin, joka juhlistaa vuosipäiväänsä, elämyslahja on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen vuosipäivälahja. Jos vuosipäivälahjan hankinta on jäänyt viime tinkaan, elämyslahjan saa hankittua kätevästi sähköpostiin muutamassa minuutissa.

Parhaat vuosipäivälahjat

Yksi hyvä tapa juhlia vuosipäivää on esimerkiksi korkealla kokemuksella kuten astumalla kevytlentokoneen ohjaimiin tai nousemalla kuumailmapallon kyytiin. Gourmet-elämykset ovat lisäksi ehdottomasti yksi niistä vuosipäivälahjoista, jotka ovat suosiossa vuodesta toiseen! Miltä kuulostaisi esimerkiksi Shitty Dinner, illallinen pimeässä, kokkikoulu, Magic Dinner tai perinteinen ravintolalahjakortti?