Isänpäivälahja vaarille

Onko etsinnässä isänpäivälahja vaarille? Tältä sivulta löydät monipuolisen valikoiman isänpäivälahjavinkkejä kaikenikäisille vaareille. Koko ajan kasvava valikoimamme takaa sen, että elämyksellisiä isänpäivälahjavaihtoehtoja löytyy myös vaareille. Jos vaarin vauhti on jo vähän hidastunut, hänelle voisi soveltua jokin rauhallisempi elämys, kuten illallinen tai hieronta. Jos kyseessä on teräsvaari, hänelle toimii jokin aktiivinen tekeminen tai jopa extreme-elämys. 

Katso myös lahja isoisälle ja isänpäivälahja ukille.

Selaa kategorioita
Näytetään: 507
Elämyksiä nähty 60 / 507

Mitä isänpäivälahjaksi vaarille?

Kaikkien isien, isähahmojen ja vaarien yhteistä juhlapäivää eli isänpäivää vietetään marraskuussa vuosittain. Isänpäivän luonteeseen kuuluu, että isät ja vaarit saavat erityiskohtelua ja heitä muistetaan isänpäivälahjoin ja -kortein. Joten jos etsit sopivaa isänpäivälahjaa vaarille, olet oikeassa paikassa!

Elämys ulkona isänpäivälahjaksi vaarille

Jos vaarisi viihtyy luonnon äärellä ja ulkoilmassa, hän arvostaa taatusti virkistävää ja rauhallista luontoaktiviteettia. Erilaisia luontoaktiviteetteja löytyy sekä rauhallisempaan että aktiivisempaan makuun. Voisiko vaarille sopia esimerkiksi kalastusretki, vierailu karhukojulle, mökkimajoitus, opastettu luontoretki tai kävelykierros? 

Gourmet-elämys lahjaksi vaarille isänpäivänä

Olet ehkä kuullut sanonnan "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta", ja tämä sanonta luonnollisesti pätee myös vaariin. Jokainen vaari viihtyy taatusti ruokapöydässä hyvässä seurassa, joten lähde yhdessä vaarin kanssa nauttimaan kulinaristisista nautinnoista. Ravintolalahjakortti on perinteinen vaihtoehto, mutta myös Shitty Dinner soveltuu erinomaisesti isänpäivälahjaksi vaarille.