Joululahja kahdelle

Joulu on taianomaista aikaa, jonka haluamme viettää rakkaittemme kanssa. Haluamme muistaa heitä ainutlaatuisella lahjalla, joka kuvastaa lahjan saajan tärkeyttä. Mielestämme yhteinen ja jaettu kokemus on parasta mitä voi antaa, siksi olemme koonneet juuri sinulle parhaat joululahjaideat mitä voi antaa joululahjaksi kahdelle.
Tutustu mielenkiintoiseen ja laajaan valikoimaamme, joka tarjoaa elämyksellisiä joululahjoja pariskunnille koettavaksi, nautittavaksi ja pitkään muisteltavaksi. Pääset antamaan joululahjan, josta pariskunta tulee puhumaan vielä pitkään. On sinun vuorosi valita täydellinen lahja pariskunnalle jouluksi!


Katso myös:

Joululahja miehelle
Joululahja naiselle
Romanttiset lahjat 

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 526
Elämyksiä nähty 60 / 526

Parhaat lahjaideat pariskunnalle

Yhteinen joululahja pariskunnalle antaa heille mahdollisuuden toteuttaa heidän unelmiaan. Jouluna kannattaa erityisesti muistaa ainutlaatuisella ja erilaisella lahjalla, joka ilahduttaa perhettä ja ystäviä. Sopivan lahjan valinta voi tuntua haastavalta, mutta me teemme siitä sinulle erityisen helppoa! Meidän laajan valikoimamme ansiosta onnistut varmasti. Lahjakortti valittuun aktiviteettiin on loistava idea yllättää sekä ilahduttaa jokaista paria. Samalla he pääsevät hetkeksi irti arjesta. Miten olisi hotelliyö tai yhteinen SPA hetki joululahjaksi pariskunnalle? Entäpä romanttinen ravintolaillallinen? Verkkosivuiltamme löydät paljon ainutlaatuisia ideoita romanttisista ravintolaillallisista erilaisiin hotellipaketteihin.


Yllätyksellinen joululahja pariskunnalle

Pariskunnille ostettavat joululahjat ovat oiva tilaisuus antaa heidän kokea jotain uutta ja erilaista. Ne antavat hyvän mahdollisuuden virkistää mielikuvitusta, tarjota uusia kokemuksia ja ennen kaikkea luoda uusia yhteisiä muistoja.Yhteinen lahja tekee vaikutuksen molempiin! Siksi ainutlaatuinen Illallinen Pimeässä on täydellinen vaikkapa joululahjaksi avioparille. Se on ainutlaatuinen ruokailuelämys, jossa ruoan tuoksut ja maut koetaan aivan uudella tavalla. Täydessä pimeydessä lahjansaajat maistelevat kolmen ruokalajin yllätysmenuta ja yrittävät tunnistaa aisteillaan yksittäiset maut. Pimeydessä tapahtuvan illallisen myötä herkullisten ruokien maut, aromit ja koostumus voivatkin yllättää. Tässä vaiheessa kannattaa kysyä: maistuvatko ruoat erilaisilta vai koemmeko ne eri tavalla, kun emme näe niitä? Illallisen epätavallinen luonne tekee siitä loistavan lahjan pariskunnille jouluksi ja se on täydellinen kaiken ikäisille pareille - nuorille aviopareille, vanhemmille tai isovanhemmille. Anna läheisillesi ainutlaatuinen kokemus täynnä yllättäviä tuntemuksia, joiden ansiosta he näkevät ympärillään olevan todellisuuden eri tavalla. Anna heidän uppoutua kulinaaristen makujen ja aromien maailmaan. Ammattitaitoinen palvelu varmistaa kaikkien vieraiden mukavuuden koko tapahtuman ajan, ja kokki tarjoilee todellisia kulinaarisia mestariteoksia. Valitse Illallinen Pimeässä joululahjaksi avioparille, etkä tule katumaan sitä!


Romanttinen joululahja pariskunnalle

Hotelliloma pariskunnalle jouluksi? Miksi ei! Miltä kuulostaisi lahja, joka vie lahjansaajat ihanalle kaupunkilomalle? Yhä useampi pariskunta haluaa panostaa yhteiseen aikaan ja mikä olisikaan rentouttavampaa ja ikimuistoisempaa, kuin yhteinen hotelliyö heille uudessa paikassa. Lahja antaa mahdollisuuden rentoutumiseen kiireellisen arjen keskellä sekä tilaisuuden päästä herkuttelemaan hyvän ruoan parissa. Siksi täydellinen joululahja kaikenikäisille pariskunnille on yhteinen hotelliloma. Lahjan antajana sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaiseen paikkaan he pääsevät lomalle. Siksi hotelliloma joululahjaksi pariskunnalle saa varmasti iloisen vastaanoton ja tuo hymyn niin lahjan saajien kuin joululahjan antajan kasvoille.


Helppo joululahja kahdelle

Mitä pariskunnalle yhteiseksi joululahjaksi? Meille kahdelle-paketti on varma valinta parille kuin parille. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Valinnan tekee helpoksi se, että kaikki on yhdessä toteutettavia ja koettavia. Lahjan saajat valitsevat yhdessä koko valikoimasta yhden elämyksen, jonka haluavat yhdessä päästä kokemaan. Tällainen lahja pariskunnalle yllättää ja ilahduttaa samanaikaisesti!


Millainen joululahja kokeilunhaluiselle parille?

Esimerkiksi nuorelle parille joululahjaa annettaessa kannattaa ottaa huomioon heidän mielenkiinnon kohteensa ja harrastuksensa. Ehkä toinen haaveilee adrenaliinin täyteisestä kokemuksesta ilmassa, kun toista houkuttelee rentouttava hetki spassa? Tai toinen haluaisi osallistua tietyille kurssille, kun taas hänen kumppaninsa haluaa päästä mieluummin ajamaan urheiluautoa Valikoimamme on erittäin laaja ja löydät varmasti jotain, josta muodostuu täydellinen joululahja pariskunnalle - ideoita löytyy ylhäältä. Anna ainutlaatuinen elämys ja auta läheisiäsi toteuttamaan unelmansa.