Lahjat Jyväskylässä

Meiltä löytyy monia elämyksiä hemmottelusta erilaisiin aktiviteetteihin Jyväskylässä. Hemmotteluahjakortin voi ostaa vaikkapa kuumakivihierontaan tai erilaisiin kasvohoitoihin. Aktiivisempaan makuun on tarjolla Moottoroitu tandemlaskuvarjoliito ja vaikkapa Köysilaskeutuminen mäkihyppytornista.

Jyväskylän elämyksistä löytyy monipuolinen kattaus ravintolalahjakortteja ruoan ystäville, esimerkiksi suosittu Illallinen pimeässä. Huonepakopelejä pääsee Jyväskylässä ratkomaan niin kokeneet kuin aloittelevatkin pelaajat. Vesilajeista kiinnostuneille tekemistä löytyy esimerkiksi flyboardilla tai suppailun parissa.

Selaa kategorioita
Näytetään: 65
Elämyksiä nähty 60 / 65
Jyväskylän seudulta löytyy 50 elämyslahjaa ja mikä hauskinta, valikoima kasvaa koko ajan. Jyväskylässä lahjan saaja pääsee nauttimaan esimerkiksi rentouttavista hemmotteluelämyksistä. Suosituimpia hemmoteluhoitoja Jyväskylässä ovat klassinen ja kuumakivihieronta, spa-jalkahoito, Sweet Delight -hemmotteluhoito ja koko vartalon mineraalihieronta. Jyväskylän seudun ruokaelämyksien joukosta löytyy muun muassa illallinen pimeässä ja ravintolalahjakortti ravintola Harmooniin.

Onko hakusessa extreme-elämys Jyväskylän seudulta? Miltä kuulostaisi esimerkiksi köysilaskeutuminen mäkihyppytornista, siltakeinu Kinakujan sillalta tai moottoroitu tandemvarjoliito? Tykkäisikö lahjan saaja enemmän vesielämyksestä? Lähetä lahjan saaja kokeilemaan kaapeliwakeboardausta tai suppailua. Jos hakusessa on rauhallisempi elämys Jyväskylästä, voisi esimerkiksi saippuan tai kosmetiikan valmistuskurssi tai huonepakopeli olla hyviä vaihtoehtoja lahjaksi. Mikä Jyväskylän seudun elämyksistä kuulostaa mielenkiintoisimmalta?
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.