Lahjat Uusimaa - pääkaupunkiseudun helmet!

Uudenmaan elämysvalikoimasta löytyy lahjoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen.
Selaa kategorioita
Näytetään: 665
Elämyksiä nähty 60 / 665
Etsitkö lahjaa Helsingistä, Espoosta, Vantaalta tai lähialueilta? Tarjoamme yli 600 elämystä Uudenmaan alueella. Hauskaa tekemistä löytyy niin rauhalliseen kuin hurjaankin makuun. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tandemhyppy tai Suomen korkein benjihyppy? Tai ehkä sinä ja läheisesi kaipaisitte ihanaa hemmottelua esimerkiksi kuumakivihieronnan tai rentoutuskellunnan merkeissä? Selaa lahjaideoita Uudeltamaalta ja löydä sopiva elämys lahjaksi.

Pääkaupunkiseudun elämyksistä suosittelisimme esimerkiksi panimovierailua, illallista pimeässä, karting-ajoa, Haunted Dinneriä, hurvittelua trampoliinipuistossa, kokkikoulua, Shitty Dinneriä tai esittelykurssia kevytlentokoneella. Suosittuja vaihtoehtoja ovat myös Wine in the Dark, pistooliammunta, virtuaaliseikkailu, raakakakku workshop, viinikurssi ja Lamborghini-ajo kiitoradalla. Minkä elämyksen sinä valitset läheisellesi lahjaksi?
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.