Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fear Factory kolmelle (K-18)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fear Factory kolmelle (K-18)

Helsinki
3 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

60 minuuttia kauhuelokuvan päätähtenä

Fear Factory tarjoaa porukallesi pääosapaikat adrenaalinintäyteisessä ja tiivistunnelmaisessa tosielämän kauhujen huonepakopelissä. Löydätte itsenne lukitusta huoneesta keskeltä kauhuelokuvaa, josta joudutte arvoitusten ja lukkojen avulla selvittämään tienne ulos. Jos siis ehditte...

Fear Factoryssä olette lukittuna huoneeseen pelkojenne kanssa. Ette kuitenkaan ole yksin – HE ovat täällä. Pystyttekö ratkaisemaan huoneen tehtävät tunnissa ja pääsemään pakoon? Kyseessä ei ole normaali, vaan Suomessa uudenlainen pakohuonepeli ja tilanteeseen eläytyminen mahdollistuu entistä kauhistuttavammalla tavalla.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän elämyslahjaan sisältyy 60 minuutin interaktiivinen pakohuonepeli kolmelle henkilölle, jossa on mukana myös näyttelijöitä. Peliohjaaja seuraa peliä kameran avulla ja auttaa pelaajia tarvittaessa. aMazed Gamesin Fear Factory on luita hyytävän jännittävä pakohuonepeli, mutta kuitenkin kaikille täysin turvallinen kokemus.

Valittavia kauhupelejä on kaksi: Inferno ja Lights off.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakohuonepeli soveltuu kaikille jännityksestä nauttiville, vähintään 18-vuotiaille osallistujille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta peli ei sovellu heikkohermoisille tai epilepsiaa sairastaville henkilöille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Fear Factory on interaktiivinen pakohuonepeli, jossa on mukana näyttelijöitä. Ei sovellu henkilöille, joilla on epilepsia. Pelin ikäraja on 18 vuotta.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.