Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Merileväkasvohoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Merileväkasvohoito

Tampere
1 henkilöä

79 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Yksi maailman ravintoainerikkaimmista kasveista

Aina on hyvä hetki rentoutua - erilaiset kasvohoidot ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen. Tässä erikoiskasvohoidossa olennaisena osana toimii ravintoainerikas merilevä, todellinen luonnonaine, joka takaa totaalisen kasvojen ihon sekä mielen hemmottelun!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Merileväkasvohoitoon kuuluu ihotyyppisi mukainen erikoisnaamio, kuorinta tai syväpuhdistus ultralla, toinen naamio tai seerumi, rentouttava kasvohieronta ja hoitovoiteet. Rauhoittava merilevähoito on ihanteellinen herkälle tai couperosaiholle, kuoriva merilevähoito seka- tai tukkoiselle iholle ja kosteuttava merilevähoito kuivalle, normaalille tai kosteutusta kaipaavalle iholle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Jokainen meistä kaipaa silloin tällöin arkeen pientä luksusta - tämä elämyslahja soveltuu kenelle tahansa hemmottelua rakastavalle.


Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Sopii kaikille.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.