Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Suklaahieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Suklaahieronta

Turku
1 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Ihana suklaahieronta

Suklaa sisältää 800 eri molekyyliä ja runsaasti polyfenoleja, jotka antioksidantteina taistelevat happiradikaaleja vastaan ja siten hidastavat ikääntymistä. Suklaa sisältää myös kivennäisaineita, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia fosforia ja rautaa. Suklaan on todettu myös aktivoivan solujen aineenvaihdunta ja se auttaa myös kuona-aineiden poistamisessa. Hoitavina aineina käytetään kaakaovoita, mikä on puristettu kaakaopavuista sekä kookosöljyä, jolla on monipuolinen hoitava vaikutus iholle mm. ryppyjä silottavana ja kosteutta ylläpitävänä tekijänä. Hoito pehmentää, vahvistaa, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa antaen samalla rauhallisen hyvän olon tunteen. Lämmin öljy ja laajat hierontaliikkeet rentouttavat niin kehon kuin mielenkin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

1,5 h mittainen ihana suklaahieronta

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Suklaahieronta on loistava idea syntymäpäivälahjaksi ja se sopii ihmisille, jotka arvostavat hyvää oloa ja rentoutumista. Lahja antaa mahtavan hyvän olon tunteen ja sen takia se soveltuu hyvin ihmisille jotka haluavat rentouttaa koko kehoa ja mieltä.

Tiesitkö?
Suklaata käytetään sellaisenaan makeisena, ruoanlaitossa tai makeisten raaka-aineena. Suklaata pidetään usein hyvin romanttisena aineena. Suklaan tuomaa nautintoa on verrattu rakasteluun, suuteluun ja ihastumiseen. Suklaan makua ylistetään monin paikoin ja se on hyvin suosittu herkkuna.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Suklaahieronta ei sovi suklaa-allergikoille.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Katja

Lahjan varaaminen sujui erittäin näppärästi, tarjontaa aika hyvin, josta jokainen löytää varmasti mieluisensa!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.