Suolahoito kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Suolahoito — luonnonmukaista terveyden ylläpitoa

Suolahuonehoito on jo keskiajalla käytetty luonnonmukainen hoitomuoto, joka soveltuu erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmien hoitoon. Alunperin hoitotilana toimivat luonnon muovaamat suolaluolat. 80-luvun lopusta alkaen yleistyivät kylpylöihin varta vasten rakennetut hoitohuoneet. Suolahuonehoito eli haloterapia vähentää limakalvojen turvotusta ja virusten lisääntymistä, tuhoaa bakteereja sekä kosteuttaa hengitysteitä ja ihoa.

Suolahuoneen katto, seinät ja lattia on päällystetty vuorisuolalla. Huoneeseen puhalletaan generaattorilla erittäin hienojakoisia, jopa 1-5 mikrometrin läpimittaisia, suolahiukkasia hoitovaikutuksen tehostamiseksi. Hengitettäessä nämä hienojakoiset suolahiukkaset kulkeutuvat hengitysteiden kaikkiin osiin ja aina keuhkorakkuloihin asti. Huoneessa istutaan, rentoudutaan ja hengitetään normaaliin tahtiin. Taustalla soi rauhallinen musiikki. Suolahoito on rentouttavaa ja monet nukahtavat hoidon aikana.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?

Lahjaan sisältyy 40 minuutin mittainen hoito suolahuoneessa kahdelle. 

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?

Suolahoito soveltuu kaikenikäisille, erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmista kärsiville henkilöille, jotka kaipaavat puhdistavaa ja rentouttavaa elämystä.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Käytössämme on suomalaisen yrityksen rakentama Polar –suolahuone. Polar- suolageneraattori on ensimmäinen CE -merkitty suolageneraattori maailmassa.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.