Läksiäislahjat

Läksiäislahjaksi sopii hyvin esimerkiksi hieronta tai rentoutushoito helpottamaan muuttostressiä. Ruokaelämykset ovat toinen suosittu läksiäislahjavalinta. Kun annat lahjaksi elämyksen, lahjansaaja välttyy ylimääräisen tavaran kiroukselta ja saa parhaimmillaan muistoja, jotka muistetaan vielä vuosienkin päästä. Lisäksi elämyslahjan tai elämyslahjakortin hankkiminen on hyvin vaivatonta verrattuna esimerkiksi tavaroiden etsimiseen kauppojen hyllyiltä. Voitte parhaassa tapauksessa kokea elämyksen yhdessä ennen kuin lahjan saaja lähtee pois.

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 318
Elämyksiä nähty 60 / 318

Mitä läksiäislahjaksi?

Jäähyväisten aika! Läksiäislahjalla osoitat arvostusta ja muistutat, ettei läksiäislahjan saajaa unohdeta. Juhlistakaa läksiäisiä ja yhden aikakauden loppua elämyksien merkeissä. Antamalla läksiäislahjaksi elämyksen ilmaiset tunteita merkityksellisellä tavalla.

Läksiäislahja jättää muiston

Riippumatta siitä onko läksiäislahja viikonloppuloma, herkullinen illallinen tai extreme-elämys, sen jättämää muistoa vaalitaan ikuisesti. Läksiäislahjana annettu elämys jää taatusti mieleen!

Lukuisia läksiäislahjaideoita

Löydä upea läksiäislahja läheisellesi tai kollegallesi. Meidän valikoimastamme löytyy lukuisia läksiäislahjaksi sopivia erilaisia kokemuksia, kuten esimerkiksi ajoelämyksiä superautolla, ravintolaillallisia, hemmotteluelämyksiä ja uusia harrastuksia. Selaa yllä olevia elämyksiä löytääksesi täydellisen läksiäislahjaelämyksen.

Avoin lahjakortti toimii läksiäislahjana aina

Jos sopivaa elämystä ei tunnu löytyvän, valitse läksiäislahjaksi avoin elämyslahjakortti. Avoimella elämyslahjakortilla annat läksiäislahjan saajalle vapauden valita mieluisimman elämyksen itse. Helppoa, vai mitä?