Pääsiäislahjat naiselle

Pääsiäinen on rauhoittumisen ja lapsenomaisen taian aikaa, jolloin vietetään aikaa yhdessä rakkaimpien kanssa pääsiäismunien, virpomavitsojen ja suklaan kera. Aika yhdessä elämän tärkeiden naisten kanssa on korvaamatonta, ja pääsiäinen on oiva tilaisuus kiittää heitä yhdessä koetuista muistoista ja hetkistä. Ja mikäpä olisi suklaan sijaan parempi kiitos, kuin elämys josta saada lisää muistoja? Muista elämäsi tärkeitä naisia kokemuksilla ja elämyksillä jotka muistuvat mieleen vielä pitkään, ja jotka pistävät hymyilyttämään enemmän kuin makeinkin suklaa. Elämäsi tärkeät naiset ovat ansainneet lahjaksi jotain, joka vie heidät kokemaan jotain aivan uutta! Anna heille lahjaksi muisto, joka kulkee mukana vielä monta pääsiäistä!
Selaa kategorioita
Näytetään: 198
Elämyksiä nähty 60 / 198

Millainen lahja naiselle pääsiäisenä?


Tänä vuonna valitse lahjaksi elämys, joka on täydellinen pääsiäislahja hänelle. Yhdessä koettu elämys tai vaikkapa hetki omaa aikaa rentoutumiseen on tarpeellinen lahja kenelle tahansa, ja se jää mieleen pitkäksi aikaa kantamaan läpi arjen. Irtiotto normaaleista arjen rutiineista ilahduttaa, yllättää ja tuo tarpeellisen tauon tavanomaiseen oravanpyörään - kukapa ei sitä toivoisi?

Kaikille pääsiäisen rauhoittuminen ei tunnu ominaiselta, ja mikäpä olisikaan parempi uusi pääsiäisperinne, kuin esimerkiksi aktiviteetin kokeileminen yhdessä. Olisiko sopiva pääsiäislahja naiselle esimerkiksi kahdenkeskinen irtiotto jonnekin - miten olisi vaikkapa vierailu Tallink Spa:han Tallinnaan, jossa saisitte nauttia maisemanvaihdoksesta, hyvästä ruoasta ja allasosaston hurmasta yhdessä rentoutuen? Yhteinen aika on kallisarvoinen lahja, joka ilahduttaa pitkään kokemuksen jälkeenkin. Mikäli haluaisit pysyä kotimaan kamaralla on oiva vaihtoehto myös yhdessä koettu elämyksellinen illallinen ravintolassa esimerkiksi hulvaton Shitty Dinner, joka takaa nykivät suupielet vakavammallekin ihmiselle. Nauttisitte yhdessä kokkien valmistamasta herkullisesta gourmet-ruoasta, jonka ympärille rakentuu myös nauramaan yllyttävä improvisoitu komediaesitys. Elämyksellinen illallinen on ainutlaatuinen kokemus, joka ilahduttaa ja yllättää. Mikäli sopivammalta tuntuisi kuitenkin ihan tavallinen kahdenkeskinen ravintolaillallinen, löydät valikoimasta myös lukuisia ravintolalahjakortteja joilla pääsette nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja yhteisestä ajasta. Olipa valintasi sitten merellinen Meripaviljonki, tunnelmallinen Juttutupa tai historiallinen Gillet Bar & Bistro, on illallinen yhdessä aina hyvä valinta.

Jos toiveissa olisi rauhoittumisen ja rentoutumisen sijaan vauhdikkaampi kokemus, on valikoimassa valtava määrä hyviä vaihtoehtoja aktiviteetiksi. Katso läheistäsi kokemassa jännittävä tandemlaskuvarjohyppy, testaa ongelmanratkaisukykyänne pakohuonepelillä, tai mittele heittotaidoissa kirveenheittoelämyksessä. Tai jos valinnanvaikeus yllättää, valitse valmis elämyspaketti - Elämyspaketti naiselle sisältää jopa 50 elämystä, joista lahjan saaja saa valita itse haluamansa elämyksen käytettäväksi. Valinnanvapaus on oiva lisä elämyksen tuomaan iloon. Tee pääsiäisestä tänä vuonna elämyksellinen!

Mitä ostaa pääsiäisenä lahjaksi naiselle?


Nykypäivän tavarapaljouden ja arjen keskelle kuka tahansa kaipaa piristystä ja irtiottoa - erilaisten tipu- ja kanikoristeiden sijaan tänä vuonna pääsiäislahja naiselle voisikin olla yhteinen kokemus, muisto jota vaalia pölyttyvien tavaroiden sijaan. Elämäsi naiset ansaitsevat kiitosta ja ilahdutusta, joten miksi et tänä vuonna yllättäisi heitä elämyksellä? Vie hänet virpomisen sijaan kokeilemaan yhdessä vaikkapa lasinpuhallusta, josta jää ihanan muiston lisäksi myös kaunis, itse tehty lasiesine. Yhteinen aika ja muistot ovat kaikista kallisarvoisin lahja, ja lyhytkin hetki poissa arjen rutiinien keskeltä tuo iloa pitkään. Jos mielessäsi on nainen joka ansaitsisi rentoutusta ja hetkeä itselle pyhitettynä, anna lahjaksi vaikkapa kasvohoito tai klassinen hieronta - hetki omaa aikaa, rentoutusta ja hemmottelua.

Elämyslahjoilta löydät laajan valikoiman hemmotteluhoitoja, joista jokainen pääsee nauttimaan. Hemmottelevalla lahjalla osoitat kiitollisuutesi ja halun ilahduttaa, kuin myös huolenpitosi - esimerkiksi hieronta tekee hyvää itse kullekin nykypäivän haasteissa. Tai sitten voit antaa lahjaksi tilaisuuden toteuttaa itseään erilaisin kädentaitojen keinoin, kuten Kafe Koman maalauselämys tai drinkkikurssi, kokkikoulu Espa tai keramiikkakurssi. Jokainen nainen on omanlaisensa, ja jokaiselle löydät varmasti sopivan yllätyksen valikoimastamme. Halusitpa sitten ilahduttaa tekemisellä yksin tai yhdessä, on vaihtoehtoja satoja ja taas satoja! Hurjapään voit yllättää esimerkiksi huikealla Lamborghini-ajelulla Alastaron moottoriradalla, tai tandemlennolla varjoliitimellä - valinta on sinun!

Jos kuitenkin haluaisit jättää valitsemisen vaikeuden lahjansaajan harteille, on vaihtoehtona avoin lahjakortti jonka summalla lahjansaaja voi valita valikoimastamme mitä tahansa haluaakaan. Avoimen lahjakortin lisäksi voit myös valita jonkin mainioista elämyspaketeista, joista löydät useamman vaihtoehdon, joista lahjansaaja saa valita yhden toteutettavaksi. Esimerkiksi Meille kahdelle-paketista löydät mahtavia vaihtoehtoja yhteiselle tekemiselle niin hemmottelun kuin toiminnan merkeissä, ja annat samalla lahjansaajalle vapauden valita mitä sillä hetkellä eniten tarvitsee.

Elämyslahja on mahtava pääsiäislahja hänelle, josta välität!